Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mekkora esélyt lá (ta) ttok...

Mekkora esélyt lá (ta) ttok arra, hogy a szakmátokban (prog. Tervező, programozó, mérnökinfó. ) dolgozattok Magyarországon?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
100%-ot. Be is jött.
2015. ápr. 13. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten bármelyikben minden további nélkül, a ország többi részén rosszabbak az esélyek, de nem lehetetlen!
2015. ápr. 13. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
100% annak, aki nem csak végigbulizta az egyetemet.
2015. ápr. 13. 20:39
 4/9 A kérdező kommentje:

:D

Nekem 0%, pedig én SOSE bulizok. XD

(0%nak látom)

2015. ápr. 13. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Hányad éves vagy, melyik egyetemen és miért látod 0-nak?
2015. ápr. 13. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Elég gáz, ha gy gondolod, ilyen területen még a leggyökerebb idióták is kapnak állást, akik egyetem alatt semmit nem csináltak kb.

Hidd el, sokkal nagyobb a kereslet, mint amennyi van, könnyű állást találni.

2015. ápr. 14. 08:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem programozol mellette hobbi szinten, és csak azt tudod, amit egyetemen oktatnak, valamint a kötelező 6 héten túli szakmai gyakorlatod sem volt, akkor esélytelen. Ha ezek közül mindkettő oké, akkor Budapesten biztosan kapsz állást, máshol nehezebben.
2015. ápr. 14. 13:52
 8/9 A kérdező kommentje:

#5:

ez az utolsó évem és azért látom 0-nak, mert Budapesttől messze-messze-messze-messze élek és pénzem sincs annyi, hogy csak úgy,pottyára hetente 2-3-4szer felutazzak meg vissza, 1-1 interjúra.

Emellett rossznak gondolom magam programozásból.

#6:

én csináltam, de talán jobb, ha nézegetem a gyári munkákat. :D

#7:

programozok hobbi szinten, plusszba, ha van időm és kedvem.

Szakmai gyakom nincs,mert ismerősöm nincs, nem vagyok a legjobb és nem vagyok pénzes (utazás interjúra, albérlet, havi számlák, 1 hónapig kaja-egyebek(mosogatószer,javítás(pl. cipő)) )

És jah, máshol nehezebb, talán ha budapesti lennék, nem érezném 0-nak az esélyt, hogy ebben dolgozzak.

Ja és próbálkoztam szakmai gyakorlatok terén.(jelentkeztem x céghez, írtam x céghez hátha van szakmai gyakorlatra lehetőség)

Nálunk 1 hónapnyi (20 nap) kötelező szakmai gyak van, de ez szerintem részlet és már kérdés.

2015. ápr. 14. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:
És mi van akkor, ha nincs releváns végzettségem, viszont van tapasztalatom high-profile ügyfeleknek(multik, állami kézben lévő cégek) készített webapplikációk fejlesztésében? Jelenleg nem Magyarországon dolgozom. Nincs jó tapasztalatom azzal, ahogyan a HR-esek válogatnak/interjúztatnak, multiknál sokszor azt sem tudják, hogy pontosan mire kell ember.
2015. ápr. 14. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!