Mekkora esélyt lá (ta) ttok arra, hogy a szakmátokban (prog. Tervező, programozó, mérnökinfó. ) dolgozattok Magyarországon?
:D
Nekem 0%, pedig én SOSE bulizok. XD
(0%nak látom)
Elég gáz, ha gy gondolod, ilyen területen még a leggyökerebb idióták is kapnak állást, akik egyetem alatt semmit nem csináltak kb.
Hidd el, sokkal nagyobb a kereslet, mint amennyi van, könnyű állást találni.
#5:
ez az utolsó évem és azért látom 0-nak, mert Budapesttől messze-messze-messze-messze élek és pénzem sincs annyi, hogy csak úgy,pottyára hetente 2-3-4szer felutazzak meg vissza, 1-1 interjúra.
Emellett rossznak gondolom magam programozásból.
#6:
én csináltam, de talán jobb, ha nézegetem a gyári munkákat. :D
#7:
programozok hobbi szinten, plusszba, ha van időm és kedvem.
Szakmai gyakom nincs,mert ismerősöm nincs, nem vagyok a legjobb és nem vagyok pénzes (utazás interjúra, albérlet, havi számlák, 1 hónapig kaja-egyebek(mosogatószer,javítás(pl. cipő)) )
És jah, máshol nehezebb, talán ha budapesti lennék, nem érezném 0-nak az esélyt, hogy ebben dolgozzak.
Ja és próbálkoztam szakmai gyakorlatok terén.(jelentkeztem x céghez, írtam x céghez hátha van szakmai gyakorlatra lehetőség)
Nálunk 1 hónapnyi (20 nap) kötelező szakmai gyak van, de ez szerintem részlet és már kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!