Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek felvennének...

Szerintetek felvennének targoncásnak 8 általánossal?

Figyelt kérdés

Természetesen úgy, hogyha meg van mind a három targis OKJ.

Viszont én nem vagyok benne biztos, hogy felvennének 8 általánossal, mert mindkettő ismerősöm aki targoncás az diplomás. :/

Nem értem, hogy ebben a pozicióban miért előny, inkább hátránynak kéne lennie, mert bármikor leléphetnek egy jobb ajánlat miatt...

2019. febr. 18. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ezt az adott munkahelyen kell megérdeklődnöd. általában nem kell más, csak targoncás vizsga.
2019. febr. 18. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell diploma a targoncázáshoz, az ismerőseid valószínűleg kényszerből targoncáznak a diplomájukkal. Szerintem nyugodtan próbálkozz, ez ne tartson vissza.
2019. febr. 18. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, van esélyed. A lényeg, hogy megvan a targoncás vizsgád, az kell.

Az ismerőseid sem ehhez az álláshoz csináltak diplomát :) Gondolom, diplomával nem találtak munkát és ez lett a b tervük.

Egyébkbént sok helyen még hátrány is, ha valaki túlképzett, mert azt feltételezik, hogy egy diplomás nem lesz elégedett egy targoncás munkával, nem akar ott maradni hosszabb távon, nem fogja normálisan csinálni.

2019. febr. 18. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Eselytelen minimum 4 phd fokozat kell
2019. febr. 18. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan próbáld meg! Bátorság, sok sikert!
2019. febr. 18. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Megerősítem, amit 3-as mond, a diplomásról simán azt feltételezném, hogy amint lehet, pattanni fog, még ha csak aktatologató állásba is, te meg megbízhatónak tűnsz.
2019. febr. 18. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!