Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mihez kezdjek, ha ellehetetlen...

Mihez kezdjek, ha ellehetetlenítettem magam 2 diplomával?

Figyelt kérdés
Csináltam 2 kamu diplomát és fogalmam sincs mihez kezdjek, szakképesítést igénylő munkakörbe nem fognak felvenni, a segédmunka betanított munka 2 diplomával esélytelen. Akkor mihez kezdjek, hogyan induljak el? Nincs nyelvtudásom, csak angol középfok, nincs jogsim sem, komolyabb tapasztalatom sem.
2019. febr. 13. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Igy jartal.
2019. febr. 13. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tagadd le a diplomad es legy szallag munkás, jo lesz hiddel, kövesd az álmaidat menni fog!
2019. febr. 13. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt nem bìrom felfogni,hogy ha valaki tudja kamudiplomàja lesz,mièrt vègzi el?

Kajak nem èrtem,valaki ìrja le.

Most tanulj valami piackèpeset is inkàbb.

2019. febr. 13. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem simán felvettek ilyen munkákra a diploma felvállalásával is.
2019. febr. 13. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiu vagy vagy lany ?

Te legalabb beismered hogy elkasztad az egeszet. Itt az ido helyrehozni.! Kicsit megeroltetobb lesz mint a bufeszakon eloadason ucsorogni. Tessek hasznos okjt csinalni mint pl festo burkolo csoszerelo stb. Tanulhatsz informatikat is.

Szerinted erdekel valakit a diplomad ? En elmentem festonek tanulni es egy szot se szoltam senkinek hogy van uzletvezeto vegzettsegem meg felsofoku nemet nyelvvizsgam. Minek mondjam ha ugysem megyek ebben a pillanatban semmire vele? Max szamolnanak azzal hogy lelepek. Le is fogok csak nem irom ki a homlokomra.

Csinald meg a jogsit, ma szinte letezni sem lehet nelkule, tobb az elonye mint a hatranya foleg munkavallalasnal. Nekem kocsival 30 perc a melo reggel. BKKval ugyanez tobb mint egy ora lenne. Nyertem napi egy orat csak mert van jogsim.

Mi tart vissza hogy megtanulj egy masodik nyelvet ami hasznos is? Nemet peldaul. Csak pls ne azert valassz nyelvet mert szexi a szinesz a kedvenc szappanoperadban.

Minden kerdesedre az a helyes valasz hogy “akkor tessek hajra alljal neki!”

2019. febr. 13. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Nincs olyan, hogy kamu diploma...

Én is, az oldalon csak divatosan "büfé" jelzővel illetett szakon végeztem, mégis azonnal el tudtam helyezkedni egy helyi cégnél és egy könnyű, láblógatós, irodai melót csináltam.

Igaz a fizetés pocsék volt, de hát nem lehet minden tökéletes.

Aztán átkerültem szellemiből, a fizikai állományba, de a munka ugyanaz maradt, csak többet kell a termelőüzemben lennem, viszont órabérben kapom már a fizetést, így kb. 1,5X többet keresek.

Ha nem lenne diplomám valószínűleg fel sem vettek volna.

Egyébként totál semmi köze nincs a munkámnak a végzettségemhez.

2019. febr. 13. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó nagy mattot adtál magadnak azzal, hogy nincs nyelvtudásod sem diplomás ember létedre (egy közép angol nem nyelvtudás). Átképzés az egyetlen járható út, feltéve, hogy nem akarsz sordroid lenni. Meg legalább angolul tanulj meg C1+ szinten.
2019. febr. 14. 08:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolkozni kellett volna 18 évesen! Most is ki tudsz törni belőle,szánj rá 5-6évet valami kemény diplomára,fektess bele rengeteg energiát,penzt,idot es utana 3-5 év bedolgozos időszak. Tudod, a sikert nem asjak ingyen!!
2019. febr. 17. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!