Igazságügyi igazgatási diplomával fogok boldogulni az életben?
Figyelt kérdés
2019. jan. 30. 16:54
2/2 anonim válasza:
Júliusban végeztem ezen a szakon most regisztráltam munkanélkülire mert azóta semmilyen állást nem találok, ahova meg jó lettem volna (iskolatitkár) onnan végül nem szóltak. Szerintem ha nincs ismerős aki bíró ügyész vagy ügyvéd nem igazán éri meg belevágni a jogi pályába. :( persze ezután lehet elvégezni a kriminológiát és a jogászt mint mesterszakot de nem hiszem hogy azokkal jobban járnál. Én már kínomban a városomban lakó ügyvédeknek küldöm el az önéletrajzomat hogy hátha. Persze ha Pesti vagy vagy közelben laksz jobbak lehetnek az esélyeid mert ahogy nézegettem állásportálokat ott keresnek ilyen végzettségűeket de sajnos én Szabolcsban lakom és itt semmi nincs :( 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!