Piacképtelen diplomával rendelkezők! Mennyi idő alatt és hol tudtatok végül elhelyezkedni?
Nah igen, nem mindegy milyen diplomával.
S az illetőnek van-e érzéke dolgokhoz vagy csak épp hogy leteszi...
Részvétem, kik potyára tettek le papírt 😅
Nekem piacképes diplomám van (és azóta is igyekszem szinten tartani ráépülő képzésekkel), de ja, találkoztam már sokszor piacképtelen diplomásoktól származó olyan érveléssel, hogy "három/négy diplomával se értékelnek!". Ja, mintha azt mondanád, hogy mennyit ér egy kiló könyv? :) Na ebből látszik, mikor valakinek fogalma sincs a dolgokról.
Mondjuk én biztos kihoztam volna valamit egy kamudiplomából is, elmentem volna kezdetben a közigazgatásba, hogy szerezzek némi gyakorlatot (igaz, tré a fizu, de sok helyen ott csak azt nézik, hogy van diploma/nincs diploma a besorolás szempontjából), aztán az ott szerzett pénzből végzett továbbképzésekkel/gyakorlattal próbáltam volna továbblépni.
Persze ez én vagyok, a legtöbben a közigbe kamudiplomával belépettek közül ott is maradnak életük végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!