Lehet valaha olyan munkám, amit szeretek?
Jelenleg dolgozom, most vizsgázok. A munkahelyemről el akarok menni, max 3 hónapon belül.
A szakmámban nem érzem, hogy szeretnék elhelyezkedni, max mint mellékes valami.
Azzal is tisztában vagyok, hogy a munka nem azért van, hogy jól érezd magad, de még is...
A 2es tipikus példája a magyar valóságnak. :) Ja nem..
Kérdező vannak jobb állások és rosszabbak, de messze nem mindenki szereti a munkáját, és ez nem baj, sőt! Ez előny is lehet mert akkor több időt tölt a családjával.
Szóval hagy azokat akik ezt a "szeresd a munkádat" szöveget szajkózzák. Az én meglátásom hogy az élet kemény, és nem kell megijedni kis kihívástól, mint pl. a nehéz munka.
"Azzal is tisztában vagyok, hogy a munka nem azért van, hogy jól érezd magad"
DEHOGYNEM! Az a JÓ munka, ahol jól érzed magad és örömel végzed, mert csak akkor nem leszel beteg/kiégett rövid idön belül!
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
A munkatársaimat nagyon szeretem, de maga a munka nagyon leterhel. 8 órásként nem bírnék ott lenni, mikor 6 órában dolgoztam, kétszer is összeestem. Ezért nem merném bevállalni. Na meg a fizetéssel is vannak problémák....
Félre ne értsétek, négyórásként nem 180-at akarok keresni, de az óráim szàma sokszor bőven felérnek egy 6-7 órás számaival, úgy gondolom, ami jár az jàr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!