Jó ötlet hazamenni vagy inkább maradjak még külföldön?
Ha nem sikerült ott normális életet kialakítani, akkor gyere. És nem az anyagiakra gondolok, hanem barátok társaság, esetleg család.
Ha itthon ezek megvannak, akkor szerintem jobb itthon. És legalább a saját házadban laksz, nem egy idegen albérletben.
Egyedül nem egyszerű, mert ha lenne barátnőd, menyasszonyod, akivel már elvagytok, akkor már könnyebb dönteni.
Még az albi kifizetése után is gondolom van mit félre tenni és nem azt nézed a boltban, hogy mi a legolcsóbb kaja.
Nekem is sok ismerősöm él kint, van akinek itthon van a családja, igaz a gyerek már felnőtt, így nem annyira probléma, 3-4 hét kint 2 itthon, egész jól bírják így.
Másik ismerősöm feleségestől ment ki és a gyerek már ott született kint.
Egy harmadik meg talált magának egy német lányt...
Nekem is hiányozna az ország, de huzamosabb ideig nem maradnék, hanem inkább kint élnék és csak 1-2 hónapra járnék haza, annyi pont elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!