Olyan kerdessel fordulok hozzatok, hogy a jelenlegi helyzetemben hogyan tudom a leghasznosabban gyarapitani a penzem?
Netto 200 ezer azért nem az a nagyon vastag összeg.
Gránit Bank megtakarítási számlára dobd be, kapsz rá évi 1-1,5% kamatot.
"Gránit Bank megtakarítási számlára dobd be, kapsz rá évi 1-1,5% kamatot."
Jaj, dehogy! Lakastakarekot nyitni a sajat meg a szulok nevere es abba tolja, kap eves 10%-ot.
Az én ötletem .én kb havi 2-milliot keresek vele. Leirom ,de az hogy te mit,adsz el honnan szerzed be,már a te ötleted.
Szoval én tavaly azt találtam ki, hogy csinálok egy facebook webshopot és hirdetem a termékeket hogy eljusson emberekhez.
Tehát fizetni kell ezért a facebooknak.
Itt jön a jo otlet, . Belehet állitani hogy kulfoldiek is láthassák akár egy akár több ország. Tehát pl. USA, Svájc, Luxemburg, 3 gazdag ország. Aztán fizetsz a hirdetésért, pl 100 ezret az kb. 25-50 ezer emberhez jut el a hirdetés.
És pl a.Svájciak gazdagok, tehát megveszik a terméket, én pl masszázsfotelt árulok 100 ezerért szerzem be és 600 ezerért adom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!