Engem tényleg bepaliztak, ha diplomás emberként keresek nettó 190 ezret Budapesten 2 év tapasztalattal a szakmámban?
19-es tudod a százalékod kit érdekel?
Pontosan őt.
Olvassgass cikkeket sőt ajánlom ülj le egy HR-essel beszélgetni jó?
Konkrétan hatalmas hiány van belőlünk,ez miért is van szerinted?
Plusz az miért van,hogy nem találunk hozzánk kollégát de a többi cég is küszködik?
Lehet jobban tudom a szakmámban milyen fizuk mennek,meg milyen életet élnek.
Először is csinálj egy normális önéletrajzot. Minden szükséges info fenn van a neten.
Kezdj el pályázni és ne légy szégyenlős ha a pénzre kerül a sor.
A próbaidő után meglátjuk az egy trágya duma, ha valaki azzal jön engedd el a témát mert mindenben ilyen lesz.
Mondasz egy tól-ig összeget kb. 50 ezres sávban. Ha az alját kinálja a cég az egy info a hozzáállásáról, ha a közepét akkor várhatóan korrektek lesznek.
Nekem nincs diplomam, szerintem sosem lesz. Hitelt erre nem akarom Zavar, el is itelnek miatta. Emelt szintu szakkepesitesem van, reszben benne is dolgozom (szellemi munka, nem IT). Kezdo fizeteskent kapokm most ammyit, amennyit te.
De. Akkor sincs diplomam es ugy tapasztalom rosszabb lesz emiatt nekem.
Nem paliztak be, jobb eleted lesz, mint nekem valaha. Keress mas allast.
Vegyészmérnökként találsz ennél jobbat, nem kell átképezned magad... Külföldi tulajdonú céget keress mindenképp.
Ennél sokkal semmilyenebb munkákkal lehet keresni 300 nettókat.
"Pályakezdő programozók 350e nettó minimum.
2 év után kb. feláll bármelyik fejlesztő kolléga ha 350e-t maradna a fizuja,nem 190e esetén,balszemét nem nyitja ki ennyiért már."
Nálatok lehet. Máshol dolgozunk fejlesztőként kevesebbért is. És itt is írt már más programozó aki nem keres csiliard összegeket. (nekem havi 250 körül van a nettó, ehhez jön némi egyéb juttatás, pl telefon, étkezési jegy, autó, éves jutalom, karácsonyi pénz - és ezek is csak pár év után. Kezdőként, 3 éve 180 nettó volt és alig voltak juttatások.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!