Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Engem tényleg bepaliztak, ha...

Engem tényleg bepaliztak, ha diplomás emberként keresek nettó 190 ezret Budapesten 2 év tapasztalattal a szakmámban?

Figyelt kérdés
2019. jan. 28. 16:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
De összesítve kb. a hetek többségén 35 óra jön ki. Viszont ezt a főnök nem nézi, általában bent sincs.
2019. jan. 28. 17:10
 12/27 anonim ***** válasza:
72%
Ha kevesnek erzed keress állást
2019. jan. 28. 17:15
 13/27 anonim ***** válasza:
24%

Hát ezért kell szétnézni,jobban átrágni milyen diplomát raksz le.

Nálunk a gyakornok programozó kollégám ennyiért kb. képébe röhögne a munkaadónak,mert ők is 200 nettónál járnak nem 40 órás viszonyban.

Pályakezdő programozók 350e nettó minimum.

2 év után kb. feláll bármelyik fejlesztő kolléga ha 350e-t maradna a fizuja,nem 190e esetén,balszemét nem nyitja ki ennyiért már.

Amúgy ez tényleg lópénisz,nekem 24 éves ,,kislány" ismerősöm kap nettó 600e-t projektvezetőként és nincs diplomája sem,egy év vezetői tapasztalata van.

Valamit nem jól csinálsz,ha ennyiért dolgozol még mindig.

2019. jan. 28. 17:16
 14/27 A kérdező kommentje:
Nyílván nem lehet mindenki programozó. Szóval szerintem nem érdemes összehasonlítani engem egy programozóval. De pont az bizonytalanított el engem is, hogy én is látok a környezetemben nem is elvétve olyan embereket különböző területeken, akikhez hozzávágnak 300-600 nettót és nálam csak 2-3 évvel idősebbek maximum.
2019. jan. 28. 17:21
 15/27 anonim ***** válasza:
26%

Ezt mondom 14-es,mondom ez a csaj egy 24 éves kislány,egy év vezetői gyakorlattal 600e nettót kap,karakán vagány csaj amúgy, kioszt ha kell bárkit.

Rossz a szakmád nagyon tanulj olyat amire jobban van kereslet,ezt meg hagyd szerintem,éhenhalós sajnos.

Hiába mérnök,ez nem az a ,,mérnök" akit megfizetnek.

2019. jan. 28. 17:25
 16/27 A kérdező kommentje:
Szerintem én is IT irányba fogok rendeződni, mert eredetileg is az lettem volna, le is érettségiztem belőle 16 évesen, de aztán valamiért meggondoltam magam. Csak azt bánom, hogy én is 23 éves vagyok már, pár év múlva majd szeretnék családot és nem tudom addigra megteremteni a stabil egzisztenciát és a szülőktől sem kapok támogatást. Ilyen szempontból pazarlás volt az a 3-4 év egyetemen.
2019. jan. 28. 17:32
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom volt bértárgyalás amikor felvettek. Ott mondtál egy összeget és ők is mondtak rá valamit. Ez jött ki. Nincs ebben semmi átverés. Ha nem vagy elégedett kérdezz rá, hogy számíthatsz e emelésre, elégedettek e veled annyira, hogy így honorálják a munkádat.
2019. jan. 28. 17:33
 18/27 anonim ***** válasza:
17%
Még nem késő pont időben,de kapcsolj rá,szerintem kell neki vagy 10 év amíg egzsitenciálisan BETOn STABIL leszel,amikor már 7 számjegyű fizud lesz de ezt előbb is elérheted,mennyire vagy teperős attól függ.
2019. jan. 28. 17:33
 19/27 anonim ***** válasza:
81%
Hát te se véletlenül vagy 20%-os...
2019. jan. 28. 17:37
 20/27 A kérdező kommentje:
Máshogy teszem fel a kérdést, mert sokan félreértik, mert nyílván nem átverés áldozata vagyok, bár azt hozzátenném, hogy próbaidő után emelést ígértek, ami végül nem történt meg és ugye most a cafeteria is el fog tűnni, ami azt jelenti, hogy az eredetinél 25ezerrel kevesebbet keresek. Jogos-e az elégedetlenség? Mert én azt érzem, hogy azért 250ezer kéne itt egy normális színvonalra.
2019. jan. 28. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!