Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az oka annak hogy ennyire...

Mi az oka annak hogy ennyire nem szeretik általában a munkájukat az emberek? Valójában ennyire szarok a munkahelyek vagy csak nem találják meg amit tudnának csinálni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 18:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
5 vagyok, a fő probléma a túlterheltség, de szerintem elég egyértelmű, hogy ha el tudom végezni 2 ember munkáját, akkor csak amiatt disztingválni, mert nincs 5 év tapasztalatom csak másfél, szemétség. Ráadásul sokszor engem kérdeznek a régebb óta itt lévők is, angolul meg 20 emberből csak én tudok, pedig szükség van rá. Nyilván amikor tényleg kezdő voltam, akkor befogtam a szám, de ezen már túl vagyunk.
2019. jan. 28. 13:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Tök jó a melóhelyem, lóvé is akad...csak van 1-2 f@$zkalap vezető, aki nem az elvégzett melót nézi, hanem hogy ki milyen mélyen tud benyalni.
2019. jan. 29. 11:19
 13/13 anonim ***** válasza:

"" Akkor meg is keresnék jobbnál jobb ajánlatokkal, ahol hasznosíthatja a szakértelmét, és a vállalatok kínálnának neki a réginél jobb feltételeket." Ha kiszámolod matematikalag lehetetlen hogy mindenkinek jó helye legyen.Alapból lesz egy csomó ember akinek el kell végezni a szar melót különben ki termeli meg a javakat meg a haszont stb."

Hát persze!

Az öregek mondogatták sok helyen, hogy "majdcsak lesz valahogy, mert olyan még nem volt, hogy valahogy ne lett volna".

Nagy igazság!

Csak éppen nem mindegy, hogy HOGY lesz.

Na, ezt nem képesek sokan felfogni.

És mindig lesz olyan, aki nem képes felfogni, ezért a javak kitermelése se kerül veszélybe.

A nagy kérdés, hogy te kitermelni akarod a javakat alamizsnáért, vagy élvezni a termelésből befolyt hasznokat?

Mert mindkettőt lehet, csak épp az általános közérzetre nem ugyanúgy hatnak :P

2019. jan. 29. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!