Mit csinál egy légiutas kísérő?
Milyen szinten kell beszéljen egy nyelvet, például az angolt? Anyanyelvi szinten ugyebár elég kevesen beszélnek egy idegen nyelvet, de azért van különbség aközött is, aki csak néhány szót, mondatot tud, meg aközött is, aki mondjuk nyelv szakon van. Mennyit és mit kell kommunikálni az utasokkal?
Valamint mennyit számít a kor és a külső? A kor limit úgy láttam, hogy a legtöbb helyen 21 évnél van. Na már most ha jelentkezik egy 21 éves és egy 26 éves srác ott azért már többnyire van különbség a fizikumban, és úgy gondolom, hogy inkább a 26 évest vennék fel mintsem a fiatalabbat. Vagy nincs ez, hogy egy 26 éves férfit komolyabban vesz mindenki mint egy fiatal srácot?
A legtöbb utaskísérő a legnagyobb jóindulattal is maximum középszinten (gagyibb társaságoknál még úgy sem...) beszél angolul. Fapadoson én már olyanon is ültem, ahol egyáltalán nem beszélt angolul az utaskísérő!
Fizikum nem igazán szükséges, csak magasság limit van, hogy elérje a fej feletti csomagokat, ennyi. 21, 26 majdnem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!