Fapadosnál légiutaskísérő tapasztalatok?
Szia! Bunkó emberek mindenhol vannak sajnos, de nyugodtan kell kezelni és akkor semmi gond nem lesz :) én nagyon szeretem van viszonylag sok szabad napunk, a kollégák kedvesek egymással. Nem mondtam fel :)
Wizz Air
Szia! Igaz, én nem fapadosnál vagyok, de ahogy az első is írta, mindenhol vannak bunkó emberek. Higgadtan kell kezelni őket. Nekem eddig csak egy utassal volt problémám, de neki szinte mindennel baja volt és bunkó is volt, hogy a kollégáim letámadták (ez nem igaz), nem segítünk neki, sz*r a kaja, stb... Próbáltunk enyhíteni a kényelmén, de semmi nem volt jó neki, de ezzel nem is lehet mit csinálni...
Nagyon szeretem a munkám, a kollégák is jók, az utasok hatalmas része is. 1-1 út végén nagyon hálásak szoktak lenni. Az idősebb utasok rendkívül hálásak és mindig vagy hozzánk pár jó szavuk, külön meg is szokták köszönni a külön figyelmet. Az ilyen utasok miatt (is) érdemes légiutaskísérőként dolgozni. Nagyon szeretem! :) Ajánlani tudom mindenkinek!
LOT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!