Aki 8tól 4ig dolgozik az, hogy intézi a hivatalos ügyeket meg az orvoshoz járást, ha kell?
Most: aznapra nem vállalok munkát vagy csak pár órásat
Amíg munkavállaló voltam, addig szóltam a főnökömnek, hogy később megyek be
Én 8-tól 5-ig vagyok, pénteken rövidebb, 6,5 óra, így jön ki a 42,5.
Ügyeket intézni heti egyszer lehet, amikor az adott hivatal / ügyfélszolgálat este 8-ig van.
Fogorvos sokszor bizony szabi, pedig magánhoz járok.
Szerelők szabi. Óraleolvasók, kéményseprők megbízható szomszéd, közös képviselő.
Személyes ügyek intézése sokszor szabi.
Nálunk haláleset volt, ahhoz kapcsolódóan rengeteg ügyintézés, plusz jogsi, iskolarendszeren kívüli OKJ és sok-sok fogorvosi kezelés. Mindez 2017-ben. A 21 nap szabimból ment vagy 8 tényleges pihenésre.
Én a hatig nyitva tartó boltokat nem szeretem. Fél, háromnegyed 6-ra oda is érek...
Házhozszállítás nem mindenhol van, ahol van is, drágább plusz van, amit az ember élőben szeret látni, megérinteni, beszélni az eladóval...
Egyébként szerintem nem sokan dolgoznak 8-tól 4-ig, fél v 1 óra ebédidő van, túlórák, péntek rövidebb, de a többi nap hosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!