Szerintetek Budapesten magántanárként (hivatalos tanári végzettség nélkül, viszont valós nyelvtudással) mennyit kérhetnék el egy 60 perces alkalomért újlatin nyelvekért (olasz, francia, portugál)?
Figyelt kérdés
#nyelv #olasz #francia #nyelvtudás #órabér #portugál #nyelvtanítás #magántanár #óradíj #magánoktatás
2018. ápr. 30. 20:08
1/2 anonim válasza:
Ha legalább emelt érettségid van belőle, akkor kb. 2000 Ft-ot.
2/2 anonim válasza:
Magántanáros oldalakon nézd meg az árakat és lőjj kissé alá.
Azért a tanításnak is van módszertana, hiába tudod a nyelvet. Tapasztalat - egyetem mellett magántanítottam. Nem mindig olyan könnyű az, magát a tanítási technikát is meg kellett tanulni.
Ha tényleg jól beszélsz legyenek kommunikációfókuszú óráid. PT-ért sztem 3-3500-at simán kérhetsz (ha van jelentkező...), francia 3000 tűnik reálisnak, olasz nehéz, mert sok olasz él itt aki tanít, lenyomják az árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!