Munkáltatónak nem illenék ha mást nem inflációkövető béremelést adni?
A munkahelyünkön évek óta semmit nem emeltek.
Nem illenék neki legalább ha mást nem is, inflációkövető 5-8%-os béremelést adnia?
Ha többet nem is?
Mert szó nincs béremelésről idén se, ez már tudhatóü. Talán majd 2020ban, de inkább 2022ben, miközben 2012ben nyúltak utolájara a bérekhez!
és most jön a duma hogy csak a kifogást keresem!
nem a kifogást keresem csak objektív nehézségeket írok.
miylen harc folyik itt ha csak orvoshozt megyek egy szökőévben 1x és 1-2 órát kések.... mi lenne ha havi szinten napokat hiányoznék??
kirúgnának 1 hónapon belül...
tudtam hogy erre ez a semmi válasz jön. és jön a duma hogy miért nem képzem magam, és hogy? mikor menjek órákra?
mikor ha 1 napra el nem engednének?
10 körömmel még jó hogy!! miért a hajótörött nem 10 körömmel kapaszkodik a szaros törött deszkába? hát attól függ az élete! Ha azt elengedi mi marad neki? A halál.
Na így vagyok én is. Szar a hely de ha még ez se lenne akkor lenne csak a kutyavilág!! Akkor mehetnék közmunkázni vagy még oda se, mert diplomával ki se közvetítenek manapság!!
és akkor jönne az éhhalál!!
vagy tán nem így van??
Bezzed az en hozzaszolasom toroltek.
Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!