Mennyit keres egy kamionos?
csak arra céloztam, hogy 1 hétig otthon, 4 hétig kint, és erre te úgy érzed hogy ez különleges, pedig qrvára nem :D Normális meló úgy néz ki: bemész reggel 8-ra hétköznap, délután 4 kor eldobod az "ásót" aztán mész HAZA és azt csinálsz amit akarsz, nem vagy egy qrva fülkébe bezárva, és a hétvégéidet nem hugyos parkolókban töltöd alkoholista kollégákkal.
Szerinted én nem kamionoztam? Ha nem szűrted le eddig akkor ott bajok vannak... én is 22 évesen kezdtem, de elég gyorsan beláttam hogy ez az élet nem vezet sehova, neked még bilibe lóg a kezed, a "jó" dolgok majd csak most fognak jönni...
Az a napizós munka meg csak urban legend, az nem kamionozás egyrészt, és annál a pénznél amit úgy tudsz keresni még egy vidéki Aldi is jobban fizet 10-12 órára...
# 12
Örömmel vettem az érdeklődésed. A cégem rönkszállítással foglalkozik,erre specializálódott.
10-15 napos kint-létek vannak,aztán 5-8 napos itthoni pihenők.
Nincs üres menet,oda és vissza is van megbízás.
Főleg kocsi gazda, de négykezes formában is működünk.
Nem rakodsz,nem pakolsz,nincs üzemanyaglevonás,a család pedig bármikor elkísérhet.
Külföldi pihenők esetében pedig szállodai elhelyezés biztosított. Tehát akkor nem alszol a vontatóban.
2018 évjáratú full extrás V8 Scaniák,tucatnyi sofőr kényelmi gyári extrával (dupla hűtő,smart LED tv,ruhaszárító stb)
Az útvonalak viszonylag nagy távolságok.
pl. Finnország-Olaszország Vagy Svédország-Magyarország.
Nálunk mindenki rajong a kamionokért, így ez nem csupán munka hanem egy életérzés a cégnél.
Légyszíves írj privátot,mert nekem nem küldte el ezt neked privát üzenetként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!