2/26 anonim válasza:
Nem az a gaz hanem hogy a mai vilagba leszarjak a diplomas embereket es akik tanultak. En nekem csak szakmam van es 250-260 a nettom altalaban.
3/26 anonim válasza:
Megtöri az ember büszkeségét (mert érezteti hogy mi a francnak tanult), de ha kell a pénz, akkor kell a pénz...... Dolgozni nem szégyen.
4/26 anonim válasza:
Eléggé. Gyakorlatilag egy gyári munka is már jóval többet fizet ennél. Persze van olyan diplomás akinek az büdös.
5/26 anonim válasza:
"Nem az a gaz hanem hogy a mai vilagba leszarjak a diplomas embereket es akik tanultak."
"Megtöri az ember büszkeségét (mert érezteti hogy mi a francnak tanult"
Aki buszke, amiert a szulok penzen vegig tudta tolni a bufe szakot egy legalja egyetemen es "tanult"-nak erzi magat, az meg is erdemli. :D
6/26 anonim válasza:
Szükség lehetőségek igények függvénye , de semmi sem örök . Lehet váltani keresni kell vagy ha az élet kínál valamit és van benne kihívás változatosság akkor hajrá .
7/26 anonim válasza:
5-ös, nem kötekedésből mondom, de abszolút 0 erőfeszítés kell, hogy bárki elvégezzen bármilyen szakmát OKJ-n, annyira lent van az oktatás színvonala általánosságban... Az emberke megkapja a papírt, de semmit nem tud konkrétan ott is :D.
8/26 A kérdező kommentje:
#4 itt gyárban minimálbért adnak.
2018. dec. 23. 14:07
9/26 anonim válasza:
#5 az en velemenyemet te ne jelolgesd magadnak ki! Ez az en velemenyem volt, ha a kerdesre nem tudsz valszolni akkor ez van.
Kerdezo akkor olyan helyen is laksz. Nalunk a gyari munkas megkapja a 200-210 nettot, termelesvezetok 750-bol elnek az nem keves.
10/26 anonim válasza:
Azon gondolkodom, hogy januárban közmunkára jelentkezem, az még ennyit se fizet. Tudom gáz, de nincs jobb ötletem, lassan fél év munkanélküliség és sikertelen álláskeresés után már ez is jó volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!