Aki 35 évesen 150 millió forint vagyonnal rendelkezik, amiből 80% félretett készpénz az milyen színvonalon tud élni?
Ha eddig mindig csak arra költött amire muszáj volt, viszont most kezd élete első komoly kapcsolatába és majd 2 gyereket is akar, ehhez normális házat, stb.
120 milliója van kp-ban és van egy 10 millás autója és egy 20 milliós kis lakása.
Az elkövetkezendő 2 évben nem tud dolgozni...
Ti hogy osztanátok be, mennyiért vennétek házat és szerintetek okosan, ekkora összegből milyen életszínvonalat lehet kihozni Magyarországon?
Ez egy vélemény (az enyém), hogy zuhanni fog. Csak abból szűröm le, hogy egy keveset keresőkkel teli országban korlátozottan fenntartható (kb. mint a negatív növekedés fogalma, azaz nem fenntartható) egy átlaglakás mai ára. Szerintem. És nem kicsit, ezért írtam, hogy sokat fog zuhanni.
Én mondjuk 50%-ot tippelek. És két-három év múlva megírom ide igazam volt-e ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!