Érdemes-e a kézpénzt külföldi valutára váltani, ha nem fogom elkölteni még egy ideig, viszont nem szeretném, ha romlana a pénzem értéke?
Figyelt kérdés
Nem szeretném ha a pénzem elértéktelenedne, nem bízok a forint értékállóságában, viszont nem vagyok biztos, hogy jó ötlet-e váltogatni a pénzt, mert a valutaváltó számol fel kezelési költséget. Ki mit gondol?
Miért nem teszem a pénzem bankba? Mert nem bízok bennük! :/
2017. szept. 18. 19:34
1/3 anonim válasza:
Valamennyit buksz rajta rövidtávon de ha arra az esetre akarsz vésztartalékot ha szakadna a forint, akkor meg igazából nem is kell ezzel foglalkozni.
2/3 anonim válasza:
Nekem euróban áll némi pénzem, olyan váltót érdemes keresni ahol kicsi a különbség a vétel és az eladási árfolyam között. Én is arra számítok amúgy, hogy a forint el fog értéktelenedni.
3/3 anonim válasza:
Aztán nehogy sírás legyen belóle, hiszen a devizaspekulánsok élete nem mindig öröm és kacagás!
Ha pl. 10 hónapja átváltottad volna a pénzed dollárra, akkor mára elbuktad volna az egyötödét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!