Eurós kártyával hogyan érdemesebb vásárolni?
Figyelt kérdés
Vegyem ki az eurós kártyáról a pénzt(Forintban) és azzal fizessek készpénzben, vagy használjam a kártyát ahol csak lehet és fizessek arról?2017. aug. 27. 19:42
1/6 anonim válasza:
Igen, Tescoban, ahol 290-ért váltják az eurót :D:D Bomba ötlet :D
3/6 A kérdező kommentje:
Azzal mivel? írjatok egyértelmű válaszokat légyszives. Ilyen helyzetben a kártyát érdemesebb használni vagy job kivenni forintban és úgy? Én eddig a kártyás megoldást használtam és talán jobb. De kérlek mondjatok egyértelmű tiszta választ, esetleg egy magyarázatot is megköszönnék! :D
2017. aug. 27. 20:58
4/6 anonim válasza:
Mit nem értesz az első válaszon???
A tescoban példuál 1 euró 290Ft, a pénzváltónál meg 305, tehát, fizetsz a tesco-ban a 2900 Ft-os cuccért, 10 eurót. Ha meg kivennéd a pénzt és úgy fizetnél, akkor 3050Ft-ot vennél ki. Fogyi vagy? :D
5/6 anonim válasza:
# 4
A fogyi legfeljebb te vagy, a Tesco 290 forintja a Tescoban történő készpénzes euró vásárlásra vonatkozik, semmi köze ahhoz, hogy bankkártyás fizetésnél hogy váltják az eurót, mivel ahhoz a Tesconak már semmi köze. Az a bankon és a kártyatársaságon múlik. Nem tudom, kérdező, milyen kártyád van, milyen országból, milyen bankból, de így látatlanban azt mondanám, hogy érdemesebb kártyával fizetni akkor is, ha eurótól eltérő devizában fizetsz.
6/6 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel akkor jársz jobban, ha kártyával fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!