Hogyan mondjam szebben azt, hogy pizzafutár?
„Ennyi erővel minden dolgozó lehetne valamilyen igazgató. :D Az igazgató meg az igazgatók igazgatója.”
Ha lenne egy cégem, én így biztosan így csinálnám. Engedelmeddel el is mentettem későbbre az ötletet:DD Garantált a vidám munkahelyi légkör.
9-es nem én pontoztalak le, de talán azért tették mert lekicsinyled a futárok munkáját. Pedig hidd el, nem olyan könnyű. Először is általában a saját járművünket amortizáljuk le (többnyire motor). -10ben, és +40ben egyaránt. Hóviharban, és jégesőben. (volt, hogy km-eken át mentem olyan vízben, hogy nem látszott ki a motorom 17colos kereke). Hogy időben kiérjen a kajád naponta visszük vásárra a bőrünk. Ha balesetünk van a cég mossa kezeit, hisz be sem vagyunk jelentve.
Mellesleg van egy informatikusi végzettségem, és több diplomás futárt is ismerek. És mielőtt megkérdeznéd, hogy miért csinálom: mert szeretem. Szabad vagyok, minden nap új kihívásokkal találkozom, imádok motorozni, és nem mellesleg jelentősen jobban keresek mint ha egy irodában görnyednék gépek felett.
9-es
Én voltam, mert én vagyok a lepontozóember.
Nyugi, másokat is lepontozok:)
_mihi_ 11#
Ha neked jelent valamit - szabadon felhasználhatod. :D
18-as, aztán te is olyan lennél mint a kérdező :P
Aki konyít az informatikához, az tudja, hogy úgy általában ebben a szakmában semmit se számit a papír, a végzettség, hanem a tudás, amit viszont folyamatosan fejleszteni kell, mert baromi gyorsan elavul, aztán semmit se ér. Így, kombinálva az ő "legalább nem egy irodában görnyedek" hozzáállásával nemsokára egy "elvégeztem egy érettségit"-nek megfelelő szinten lesz az informatikai tudása, és ezt a munkaadók is tudni fogják abból, hogy milyen projektekben részvételt ír be az önéletrajzába (- gyújtógyertya kicserélése a motoron), vagy ha szóban beszélgetnek vele 2 percet interjún. Ergó ha tudott is valamit azelőtt informatikából, nemsokára örökös pizzafutár szerepbe kényszerül, legfeljebb a GYIK-es közönséget szédítheti, hogy "informatikus vagyok" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!