Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Diákokat is felvesznek pizzafu...

Diákokat is felvesznek pizzafutárnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan meglesz a jogosítványom, és az az elképzelésem, van, hogy suli mellett napi 4órába elmennék pizzafutárkodni. Szerintetek így, hogy suliba járok és csak 4órát tudnék naponta menni így is felvennének? Nyilván saját kocsival mennék. Előre is köszönöm a válaszokat!

#pizzafutár #Pizzafutárkodás #Diák pizzafutár
2018. okt. 23. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem hogy 4 órába nagyon foglalkoznának veled. Nagyon max feketén éhbérért.
2018. okt. 23. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:

tekintve, hogy a legtöbb pizzéria be sem jelenti a futárjait, teljesen mind1, mi vagy. és igazából a 4 óra is működhet, ha valahova kifejezetten egy olyan valaki kell, aki csak az esti vacsoraidőben segít be, amikor sok a rendelés.

más kérdés, hogy nem tudni, mennyire fogja az neked megérni...az ilyen helyek többnyire odaadják a címpénzt plusz a borravaló a tiéd. várostól függ, mennyi az annyi, én régebben csináltam, robogóval. egy átlagos péntek este összejött úgy 10-15 cím...meg kb másik 10 nap közben...nekem azt mondták, hogy akik már gyakorlottabbak, azok olyan 25-30 címet vittek ki egy forgalmasabb napon.

én 150 Ft-ot kaptam akkor címpénzként...és relatíve kis távolságokat mentem, de azért a napi 30 km így is megvolt...robogóval megérte, autóval már nem hinném...és akkor most mi lenne, ha csak az esti hajtásban lettem volna.

szerintem van rá esély, hogy valahova kellenél, de nagyon utána kell számolnod, mit ajánlanak és az megéri-e neked.

2018. okt. 23. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
1-2 napja volt egy kérdés ott linkelték, hogy br. 550Ft/cím árban keresnek futárt (biciklis), de ha nem érsz ki 30 perc alatt, akkor neked kell fizetni a pizzát.
2018. okt. 24. 05:30
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Én is azóta csinálom ezt a munkát mióta megvan a jogsim. Eddig motorral dolgoztam, de végre idén télen találtam egy helyet ahol autóval is megéri. Ez nem más mint a Netpincér Go csapata. Jelenleg nettó 2000Ft-os órabért kínálnak, és annyit dolgozol, és akkor dolgozol amikor csak szeretnél. Most még csak Budapesten működik, de Januártól akarnak indulni a vidéki nagyvárosokban is.

2018. dec. 17. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!