Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunkaként felvesznek...

Diákmunkaként felvesznek vajon pizzafutárnak?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és gondolkodtam, hogy felvennének-e diákmunkára pizzafutárnak.

Szerintetek hogy megy ez?

2010. dec. 15. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16 évesen tuti, hogy nem vennének fel, mert kell hozzá jogsi, azt meg ugye nem lehet letenni 16 évesen.
2010. dec. 15. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:
És mivel viszed ki, gyalog? B kategóriás jogsi kell hozzá.
2010. dec. 15. 19:43
 3/11 A kérdező kommentje:

Jó hát erre is gondoltam, hogy kell jármü.

De olyan nincs ahol gyalog is lehet?

Vagy valami étellel kapcsolatos diákmunkák nincsenek esetleg?

2010. dec. 15. 19:48
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Te örülnél, ha gyalog vinnék ki a pizzádat a város másik végébe? :D
2010. dec. 15. 19:52
 5/11 A kérdező kommentje:

Jó na hülye kérdés volt :D

Csak tényleg valami olyat szeretnék csinálni ami valami étellel kapcsolatos.. Felszolgálni vagy stb :)

2010. dec. 15. 19:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha diákmunkát akarsz végezni, be kell regisztrálnod egy szövetkezetbe, ott adnak egy űrlapot vagy megkérdezik, milyen munkát szeretnél, és ha ezt elmondod, meg tudják mondani, milyen étellel kapcsolatos munkák vannak. McDonalds-ban pl. dolgozhatsz szerintem.
2010. dec. 15. 20:02
 7/11 anonim ***** válasza:

hogy nézne már ki?

egyenruhában felszállsz a buszra pesten, és 45 percig buszozol a -10 fokban, és mire kiérsz addigra ki is hűl a pizza

szóval ez így nem megy

maximum motorra lenne előny a jogsi, és ha mázlid van és kifogsz egy olyan főnököt kapsz egyet a s*gged alá

2010. dec. 15. 20:03
 8/11 A kérdező kommentje:

Utolsó: Látszik, hogy pesti barom vagy aki nem lát messzebb. Eleve nem is ott lakom és nem voltam kíváncsi a hülye véleményedre :)

81%-os: Nem szeretnék beregisztrálni egyéb okok miatt... de akkor marad a fekete munka..

2010. dec. 15. 20:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Sztem téged még feketére se vesznek fel.
2010. dec. 15. 22:09
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
Pesti barom? Kiscsillag, ha olyan távolságban van a pizzéria, hogy gyalog nem hűl ki a pizza -10 fokban, akkor szerinted kivitetik és nem beugranak érte? De ha ki is vitetik, akkor szerinted kell akárkinek is egy olyan pizzafutár, aki csak 500méteres körzetre jó, annál messzebbre már mást kell küldeni? Hülye vagy csak nem forogsz..
2010. dec. 15. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!