Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Motoros fuátr diákmunkaként...

Motoros fuátr diákmunkaként így lehetséges? Folyt. Lent.

Figyelt kérdés

Regisztráltam egy diákmunka szövetségnél( nevet nemí rok:P) és még szeptemberben láttam egy hirdetést, hogy motoros futárt keresnek...

19 éves vagyok, van B és A1 kategóriás jogosítványom, jelenleg szakképzésre járok, jövő tanévben szeretnék egyetemre járni, ezért a biztonság kedvéért diákmunkákból próbálok összespórolni valamennyit. :)

Mivel szeretek motorozni, gondolkodtam, hogy tavasszal megpróbálkozom majd ezzel a motoros futárkodással.

Kérdéseim:

- mik a feltételei?

- mennyire kötött a munkaidő? ( déltől kb egész reggelig ráérnék)

- Milyen motorokkal futárkodnak? Mennyire rossz az állapotuk?

- Gps-t vagy tájékozódási eszközt kapok-e?

- A késéssel mi a helyzet? Pl. ha pár percet kések a csomaggal?

- Kb mennyi bérre számíthatok?

És akinek van tapasztalata, véleménye meghallgatnám:)

Esetleg, ha valaki ajánlana nekem egy jó helyet, talán már most is elkezdeném:)

2010. nov. 14. 00:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ne diákszövetkezeteknél nézd,amúgy nem is nagyon van ilyen lehetőség,csak nagyon ritkán.Interneten nézz körbe,általában szoktak hirdetni az éttermek.Amúgy kell saját robogó,ha nem ismered a várost akkor GPS,valamint ilyen ételhordó táska a motorra.Ezekkel mind neked kell rendelkezned,nagy ritkán adnak táskát.Bérezés általában 5000 ft/ nap+borravaló,ami 10:00-től 22:00ig van.Valahol persze másképpen van a bérezés,de általában napi pénz van.Remélem tudtam segíteni.
2010. nov. 14. 00:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Igen, tudom, hogy ezekkel kelleNE rendelkeznem, ha úgy megyek oda hogy én futárnak jelentkezem...

Viszont ott a munkaszövetkezetben láttam, hogy feltétel: 18+ és A1 jogosítvány... Csak buta voltam, és egyből elvetettema z ötletet, hogy ááá... úgyse lenne jó... :(

2010. nov. 14. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!