Mit csínál egy árufeltöltő, lehet bírni? (Diákmunkaként)
Attólfügg hol. Tesco-ba ne menj, legalábbis nekem arról szörnyű emlékeim vannak. Ugybántak velem mitn egy rühes kutyával, felnyalatták az egész tescot minden sz*r munkát én kaptam, nem kaptam viszont szünetet, és véletlen még a hűtőbe is bezártak :D
Amúgy bírható de az volt nekem a legrosszabb.
Másnhol is voltam ott nem volt gáz. Probáld ki, szeritnem simán csinálható ha normálisak a főnökök.
Azért Tesco és Tesco között is van különbség. Én sokszor dolgozom ott, ha nincs más munka és van ahol kifejezetten szeretek lenni, mert jó a csapat és rendesek velem.
Lányként nyilván a könnyebb feladatokkal találnak meg, szóval nem kell nehéz dolgokat cipelni.
Hát miket csinálsz? Kitolod a raktárból az árut és feltöltöd vele a polcokat. Kb ennyi, nem egy nagy agymunka :D
Annyira vészesen rosszul nem fizet, különösen ha éjszakai műszakba mész, bár az elég húzós fizikálisan!
"minden sz*r munkát "
Tulajdonképpen mi a csudát akarnál csinálni úgy őszintén?
a reggeli ált 6 - 14ig igen.
Nekem tökéletesen megyeznek az emlékeim 20:00-ás hozzászólóval.160 centi sem vagyok, 45 kiló és a legszarabb munkákat kaptam időnként... vagy fizikai adottságomból adódóan vagy tényleg mocskos,undorító,megalázó munkákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!