Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hova lehet menni dolgozni...

Hova lehet menni dolgozni ahol nem kell semmi tudás és 300 nettót tudnék keresni?

Figyelt kérdés

A családom nagy anyagi gondba került. Az eddigi munkámat amit szerettem de nem túl jövedelmező (saját vállalkozás) fel kell adnom és keresni kéne valamit. Még nem dolgoztam másnak, a családi cégbe tanultam be és Apám halála után kénytelen voltam átvenni. Az ottani szakmai tudás itthon csak diplomával, kapcsolatokkal, stabil nyelvtudással érvényesíthető. Nálunk a cégnél meg tudtuk oldani hogy volt ember aki a külföldi dolgokat intézte. Így elmenni nem lehet egy interjúra sajnos, csak kapcsolatokkal esetleg ami nincs.

300 nettót kéne keresnem szakmai és nyelvtudás nélkül. Minden legális, bejelentett munka szóba jöhet. Ha itthon nem lehet sehol ennyit keresni, külföld is jó lehet.

Kérem ne írja be senki az élelmiszer üzletláncokat és butikokat mert azt már végigjártam. A butikokba nőket vesznek fel, a pénztáros állások meg valójában 200 körül fizetnek max.

Gyárakban gondolkodok még itthon, de úgy tudom hogy operátorként 220 nettó lehet hazavinni. Az nem elég arra hogy kihúzzam magunkat a bajból és ne haljunk éhen.

2018. dec. 12. 09:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

BKV buszvezetők is kb keresnek ennyit pótlékkal.

Ha már vezetés, akkor pld a Tesconál is keresnek sofőrt, vagy raktárosként is elhelyezkedhetsz.

Nagyon azért nem válogathatsz, szaktudás és nyelvismeret nélkül... ha 1-2 idegennyelvet tudnál, már más lenne a dolog.

2018. dec. 12. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Személy és vagyonőrként, szinte nulla alvàssal.De persze ehhez meg kell csinàlnod a tanfolyamot, mert SZVŐ kàrtya nélkül nem alkalmaz(hat)nak.

De ha fegyvervizsgàd is van, akkor előrébb vagy.

Én nyàron csináltam meg a tanfolyamot, csak azt nem vettem figyelembe, hogy egy 9 éves gyerek mellett nem épp lesz sétagalopp elhelyzkedni, de talàn januàrtól.

2018. dec. 12. 17:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A mozdony vezetőt mért kellett le pontozni?? Képzés alatt is 300at kap és ha utána megszakítja magát a túlórákkal (úgy mint ahogy írtátok a kisegítő munkákat) akkor már 400on felül van a nettó. Van aki kezdőként elvállal minden műszakot, minden túlórát ünnepi pénz stb és 500 körül kap havonta.

Nem egy mozdony vezetőt ismerek onnan tudom.

2018. dec. 12. 17:39
 14/18 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Az egyik legjobb a repertoárból szerintem is a mozdonyvezető.
2018. dec. 12. 18:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Az tényleg jónak tűnik. Amúgy nehéz meló? Van a mozdonyvezetőn bőven felelősség az tény, de ezt leszámítva, nehéz?
2018. dec. 12. 18:42
 16/18 anonim ***** válasza:

15,

Amit meg kell tanulni azt meg kell tanulni és időközönként van vizsga is. Az orvosi vizsgálatokon meg kell felelni. Isten igazából a munka része nem nehéz, csak fárasztó. Agyilag ott kell lenni mindíg, ha éjszakai műszak van akkor is. De nem egy megterhelő munka. A fiatalok többnyire szeretik is, mikor ugye bírja az ember az éjszakát és a rendszertelen alvást akkor könnyű.

5 éves szerződést íratnak alá, utána ott hagyhatod bármilyen hátrány nélkül. Ha hamarabb mész el annak anyagi vonzata van.

De a képzés alatt is valami 300.000 a fizu (talán valamivel több is).

A túlórát becsülettel fizetik és az ünnepi pénzt is.

2018. dec. 12. 18:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Lidl árufeltöltés. Egyáltalán nem rossz munkahely, a Lidl mindig tip-top.
2018. dec. 20. 04:01
 18/18 anonim ***** válasza:
A lidl is jónak tűnik.
2018. dec. 20. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!