Hova lehet menni dolgozni ahol nem kell semmi tudás és 300 nettót tudnék keresni?
A családom nagy anyagi gondba került. Az eddigi munkámat amit szerettem de nem túl jövedelmező (saját vállalkozás) fel kell adnom és keresni kéne valamit. Még nem dolgoztam másnak, a családi cégbe tanultam be és Apám halála után kénytelen voltam átvenni. Az ottani szakmai tudás itthon csak diplomával, kapcsolatokkal, stabil nyelvtudással érvényesíthető. Nálunk a cégnél meg tudtuk oldani hogy volt ember aki a külföldi dolgokat intézte. Így elmenni nem lehet egy interjúra sajnos, csak kapcsolatokkal esetleg ami nincs.
300 nettót kéne keresnem szakmai és nyelvtudás nélkül. Minden legális, bejelentett munka szóba jöhet. Ha itthon nem lehet sehol ennyit keresni, külföld is jó lehet.
Kérem ne írja be senki az élelmiszer üzletláncokat és butikokat mert azt már végigjártam. A butikokba nőket vesznek fel, a pénztáros állások meg valójában 200 körül fizetnek max.
Gyárakban gondolkodok még itthon, de úgy tudom hogy operátorként 220 nettó lehet hazavinni. Az nem elég arra hogy kihúzzam magunkat a bajból és ne haljunk éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!