Kizárólag angol nyelven beszélő tapasztalt programozó számára hogy kellene állást keresni Budapesten?
Szeretnék segíteni a sógoromnak, aki a húgom miatt költözött Magyarországra, s most itt rosszabb fizuért dolgozik és a munkahelyén is rosszul érzi magát, mert inkompetens kollégák akadályozzák a munkavégzést és sok az indiai, ami nem lenne baj, ha dolgoznának, de nagy részüktől idegen ez a dolog.
Azt mondják, az ő hozzáértésével és tapasztalatával máshol simán megkapna nettó milliót is, de hol??? Néztem álláskereső oldalakat, meg próbáltam programozókat foglalkoztató cégeket felkutatni, de én teljesen más pályán dolgozom, jó lenne, ha segítene valaki, hogy mely cégek jók (értelmes munka, angolul is beszélő, együttműködő, szorgalmas csapat, jó fizetés, jó hangulat)!
Jo lenne tudni mihez ert, de latatlanban a multik vagy az ssc -k iranyaba nezelodhetne, sok helyen az angol az alapnyelv is.
Epam, vodafone ssc, it services hungary, docler, nng, nokia, hirtelen ezek jutnak eszembe.
Meg a SAP, vagy a reptéri légítársaságok rendszere.
Az önéletrajzát tegye fel az Indeed-re. Dőlni fognak az ajánlatok.
A magyar IT szektor jellemzően brutálisan leépült hülyékből áll, filléreskednek mindenhol, tele van tehetségtelen ügyeskedőkkel, és megölnek az adminisztrációval.
Ahogy már leírták, távmunkában dolgozzon és semmiképp se magyar cégnek, ezzel nettó 1 millió jó tudással simán meg tud lenni teljes munkaidőben. Ezt csinálom én is.
Mennyi év tapasztalata van?
Milyen pozícióban dolgozna?
Senior fejlesztő,hány éve?
Architect már,esetleg team leader is?
Milyen karrier útat képzel el?
Amúgy amiket meg lehet nézni:
- EPAM
- Morgan stanley
- Oracle
- GE
- BlackRock
- IBM
- Evosoft
- Interactive Brokers(hatalmas a fizu itt,millió felett a nettó,de az interjún szétszednek nagyon)
Mi is keresünk fejlesztőt hozzánk,ha JAVA-s akkor írj rám privit mert kell a kolléga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!