Ti mennyit utazok a munkahelyig? Ti elvállalnátok?
Be hívtak egy irodai munkára interjúra.
Hétvégén is lenne munkavégzés(Ugyfelszolgalt) 0szóval lehet emiatt keresnek ide sűrűn embert.
Viszont ez a munka 3-4 óta buszt jeletene(oda vissza) ami annyit jelent hogy nem lenne szabadidőm. Akit érdekelnek a részeket privátba meg írom.
És ezen kívül csak gyári munkára lenne lehetőségem 2-3 szakba ahol ugyan úgy lenne hétvegi munkavégzés vagy túlóra.
Viszont több lenne a szabadidő és nem kéne ennyit buszozni se.
Én mondjuk nem Magyarországon vagyok (még csak nem is Európában, hanem a Távol-Keleten)...
Én 10 (+5 ha pont előttem megy el a metro) perc alatt vagyok a munkahelyemen tömegközlekedéssel.
Gyalog 30 perc ha csak egyedül normál tempóban megyek haza. Bár mivel egy középiskolában tanítok angolt, valamint egy lányosztály osztályfőnöke vagyok 28 éves fehér férfiként itt a Távol-Keleten, ezért az, hogy nyugodtan egyedül gyalogoljak haza, még sosem sikerült az 5 éves ittlétem alatt...
K. N.
Köszönöm mindenkinek
Igen húzós lesz és lehet nem is bírnám sokáig csak az a baj hogy dolgoztam már 3evet gyárba és nem szívesen mennék megint.
Dolgoztam már 2x fél évet úgy, hogy vidékről jártam fel Budapestre, heti 5 nap, hajnalban 1h40' Volán, majd 50' BKV, hazafelé ugyan ez. Általában napi 10h volt a munkavégzés. Mellette valóban nem nagyon volt szabadidőm, este egy kis sport és annyi. Jelenleg Budapestről járok vidékre, heti 3-4 alkalommal, az út 60-70' oda és ugyan ennyi vissza. Autóval. 12h munkavégzés. Úgy gondolom megéri, mert 3x akkora a fizetésem, mint az előbbi esetben. Kb. ugyan az a munkavégzés jellege.
Neked kell mérlegelni, hogy megéri-e. Nekem úgy is volt napi ~2h szabadidőm, hogy 5,5h ment el utazással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!