Mi lenne az a legalja munka, amit havi nettó 1M-ért még elvállalnátok?
Van egy biztosítós ismerősöm, ennyit keres havonta. Nem, nem láttam még a bankszámláját, nem is magától mondta, hanem én faggattam.
De a kocsijából, ahol lakik, meg úgy az életszínvonalából ítélve abszolút hihető.
Párszor mondta már, hogy lépjek be alá, tudna segíteni az indulásban.
Olyan munkát vállalnék el, ami nem veszélyezteti a testi épségemet. Valamint nem kell embereket lehúzni avagy valamilyen terméket, szolgáltatást rájuk sózni, se házalni, se koldulni.
Tehát én is húznám fel a gumicsizmát és hánynám a ganéjt. De ugyanúgy elmennék kapálni is.
Nem félek a kétkezi munkától.
De az "ügynökösködést" semmi pénzért nem csinálnám.
Jah,menjen kilincseljel Marika neninel hogy vegyen toled biztositast,remek melo.
Aztan majd 15000000000000. nem utan amikor inged gatyad rament majd abbahagyod.
Kereshetsz ennyit talan jah ha szep no vagy es mellette az ugyfelnek megengeded,hogy jatszadozzon veled,kb ilyen szintu ez a dolog.
Kivancsi lennek az a srac hogyan erte el,tuti voltak ismerosok akik ajanlottak ot es vettek tole vagy ha lany a punci nagy hatalom itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!