Milyen munkám lehetne, amivel nettó 300-at kereshetnék?
Ne ez alapján tanulj tovább, mert ha olyan helyre mész ami abszolút nem érdekel csak szenvedni fogsz.
Mely területek érdekelnek téged? Mely tantárgyakról olvasol szivesen többet? arra tanulj tovább, ami érdekel
A (kriminál)pszichológia érdekelne, de nem tudnám a tandíjat megfizetni :/.
Tök jó lenne bűnügyi nyomozónak, vagy profilozónak lenni, mert sok krimit nézek.
Jó vagyok angolból, de azzal mit csináljak?
Utánanéztem még a programozónak, ami teljesen hidegen hagy, de elvileg van rá kereslet...
Akkor jog.
Persze, csak ha ezen a gyerekes érdeklődési szintnél több lenne benned. Ennyi még oda kevés lesz.
Ezt annyira szeretem, megnézel 2 dr csontot és 2 mentalistát, utána pedig eldöntöd, hogy te igen is kriminálpszichológus leszel...
Az elhatározás nagyon jó, csak előtte el kell végezni az alap pszichológia szakot, arról pedig szakosodni tovább, hajrá.
Ennél többről van szó. Több tucat krimit néztem, és könyveket olvastam.
Nem is tudom, mi kell ahhoz, hogy valakinek az érdeklődési szintje túlmutasson a "gyerekes"-en...? De tényleg... vajon hogyan máshogyan legyen érdeklődésem egy munka iránt, minthogy olvasok róla vagy látom, hogyan végzik...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!