Ennek vane barmi elonye hogy reggel 6 kor kezd az atlag ember? Ugy ertem, hogy miert pont reggel 6? Miert nem 7?
Figyelt kérdés
Ertem en hogy 2 ig kell dolgozni. De nrm lenne kenyelmesebb felkelni 6 kor?2018. nov. 22. 07:58
1/14 anonim válasza:
Mindenki maga sorsa kovácsa! :)
2/14 A kérdező kommentje:
Ahogy a kenyer szine is barna. Ed az ember leteszi a laminalt padlot. Kb ennyire vag ide a valaszod. Koszonom
2018. nov. 22. 08:41
3/14 anonim válasza:
De. Viszont a 3 műszakot valahogyan fel kell osztani. Ez úgy állt be, korábban kezdeni nagyon macerás lenne, az éjszakai műszak sem akar éjfélkor kezdeni, stb...
4/14 A kérdező kommentje:
Hat irodakbsn is ez a szitu nem?
2018. nov. 22. 08:43
5/14 anonim válasza:
Nem.
Sőt, én még nem hallottam olyat, hogy valaki reggel 6-ra jár be. Ez bizonyára valami robotmunka. Ugyanis az irodai munka később kezdődik.
6/14 anonim válasza:
"Hat irodakbsn is ez a szitu nem?"
Soha nem dolgoztál sem Te, sem ismerősöd irodában?
Az irodákban reggel 8, fél 9, 9-kor kezdenek.
A boltosok egy része nyit 6-kor (élelmiszer) meg a gyárakban kezdenek 6-kor. A boltosok azért nyitnak 6-kor, hogy a friss kenyeret, péksütit, reggelinek valót meg tudják venni iskolába, munkába indulás előtt - a gyárakat meg már leírták.
7/14 anonim válasza:
Csak droidmunkák kezdenek 6-kor, én fél 10 előtt szökőévente fordulok meg az irodában.
8/14 anonim válasza:
"Hat irodakbsn is ez a szitu nem?"
Irodában nincs 3 műszak szinte soha...
9/14 anonim válasza:
Kérdező, te melyik cég vagy szolgáltató irodájában jártál reggel 6 óra 10 perckor ügyfélfogadáson???
10/14 anonim válasza:
Irodában általában 8 vagy 9 óra a kezdés. Rugalmas munkaidőben meg kis túlzással amikor akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!