Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ma reggel egy autós rám húzta...

Ma reggel egy autós rám húzta a kormányt nagyon megijedtem, szerencsére volt annyi lélek jelenlétem hogy nem rántottam el az autót igy nem lett semmi baleset, mit lehet tenni ilyen helyzetben hogy az ember kicsit megnyugodjon?

Figyelt kérdés
Tudom hibás voltam mert a lámpánál elbambultam és a szabad jelzés ellenére kicsit később indultam. Egy busz volt mögöttünk, azokon van fedélzeti kamera? Ilyen esetekben elküldik a hatóságoknak?
2018. aug. 7. 08:02
1 2
 1/15 D. Brasco ***** válasza:
81%
ilyen esetben azt lehet tenni hogy nem bambulsz hanem odafigyelsz!egyebkent meg több mint homályos a sztori......egy lámpánál elindulásnál ki meg higy tudja rádhúzni a kormányt ugy hogy mogotted raadasul egy busz van.......
2018. aug. 7. 08:15
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Hogy kell elképzelni, hogy "rádhúzta a kormányt"?

Egyébként vond le a tanulságot és lépj tovább. Ilyen semmiség miatt nem fognak szabálysértési eljárást sem indítani. Naponta több ezer ilyen eset történik.

2018. aug. 7. 08:22
 3/15 A kérdező kommentje:
A szabad jelzés után dudált rám folyamatosan, két sávos lett az út miután mellém ért szidalmazott, abban a pillanatban hogy az ő gépjárműve eleje elhagyta az én autómat rántott egy nagyot a kormányon. Addig üldözött még elém nem vágott
2018. aug. 7. 08:33
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Ha o huzta rad a kormanyt te miert rantottad el ? Kicsit ellen kell kormanyozni az o autoja feneke konnyebb mint a kocsid eleje megpordul bele az arokba es nem agresszivkodik tobbet.
2018. aug. 7. 08:36
 5/15 A kérdező kommentje:

Én csak arra tudtam gondolni hogy elkerüljem a balesetet, lehet tényleg nem lehet tenni az agresszív sofőr ellen, valószínűleg fog még ilyet csinálni az utakon.

Remélhetőleg másnál is ilyen szerencsésen végződik és nem lesz tragédia.

2018. aug. 7. 08:44
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem értem mire jó ez a buzdítás,hogy ne hagyd magad úgyis a másik lesz a hibás.

Amikor írja valaki,hogy mennek az autója mögött fél méterre ami zavarja erre jönnek a kommentek neki,hogy nyomj egy satuféket úgyis a hátsó lesz a hibás.

Ez miért is lesz jó?

Összetörik az autódat amit utána vihetsz a karosszériáshoz és lehet hetekig autó nélkül maradsz arról nem is beszélve,hogy soha nem lesz olyan,mint a gyári.

Megéri?

2018. aug. 7. 08:45
 7/15 anonim ***** válasza:
23%

Nem satuféket kell nyomni, hanem kettőt visszakapcsolni, amitől egy pillanatra torpan az autó, aztán padlógáz.

Működik. Mire a hátul jövő csökött agyába elér az információ, hogy "ba__meg bele fogok csattanni", már meg is nőtt a távolság a két kocsi között. Utána nem szoktak ragani, tudják mi a normális követési távolság.

2018. aug. 7. 09:19
 8/15 anonim ***** válasza:
42%

Persze, heteske, veszélyeztetésre reagáljunk még nagyobb veszékyeztetéssel, mert nem az a cèl ám, hogy mindenki épségben és lehetőleg nyugodtan hazaérjen... Elkèpesztő, mennyi aggresszió, frusztráció van itt sokakban.

Kérdező, az általad leírt eset teljesen egyértelmű szándékos közúti veszélyeztetés, aki ilyet elkövet, nem való a közutakra. Tehát ha van az esetről tanúd vagy legalább videófelvételed, kérlek, mindenki biztonsága érdekében tegyèl feljelentést. Ha kellően kidolgozott a feljelentésre, a rendőrök örülni fognak, mert könnyű úgy, kevés meló, jól néz ki a statisztikàkban. De ha csak úgy odaböffented, hogy valaki bevágott eléd, tényleg nem foglalkoznak vele.

2018. aug. 7. 09:48
 9/15 A kérdező kommentje:

Már gondolkoztam a feljelentésen, mert az eset óta nagyon zaklatott vagyok. Ha a BKV újabb típusú Mercédesz járatain van forgalomfigyelő kamera a jármű elején akkor van róla felvétel. Pomtos idejét is meg tudom mondani mikor ért a következő megállóhelyre a menetrend szerinti járat.

Hozzá tenném tényleg szabad jelzés után el voltam gondolkodva mert egyik családtagom kórházba került, de abban a pillanatban hogy dudált feltettem a kezem és ezzel jeleztem hogy bocsánat máris megyek. De amit utána kaptam úgy gondolom nem érdemeltem meg.

Szerintem sokunkal előfordult már hogy nem szándékosan de hibáztak vezetés közben, az ilyen fajta megtorlásnak nem szabadna hogy megtörténjen az utakon úgy hogy más éppséget is veszélybe sodorják. Es ha tényleg elrántom a kormányt hogy elkerüljem a balesetet, bele sem merek gondolni mi történik ha felszaladok a járdára.

2018. aug. 7. 10:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Jól reagáltad le!

Az a lényeg, a kormányt nem rántjuk el, nem borítjuk az autót.

2018. aug. 7. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!