Ma reggel egy autós rám húzta a kormányt nagyon megijedtem, szerencsére volt annyi lélek jelenlétem hogy nem rántottam el az autót igy nem lett semmi baleset, mit lehet tenni ilyen helyzetben hogy az ember kicsit megnyugodjon?
Figyelt kérdés
Tudom hibás voltam mert a lámpánál elbambultam és a szabad jelzés ellenére kicsit később indultam. Egy busz volt mögöttünk, azokon van fedélzeti kamera? Ilyen esetekben elküldik a hatóságoknak?2018. aug. 7. 08:02
11/15 anonim válasza:
Te magad is elismerted, hogy elbambultál, de nem történt baleset. Akkor mi a fenét akarsz feljelenteni ezen? Gondolom ha holnap eléd lép egy ember a zebránál, akkor majd őt is fel fogod jelenteni, mert elbambultál és nem tudtál elsőbbséget adni neki?
12/15 A kérdező kommentje:
Igen elismerem hogy elbambultam, de utána kB 500 méteren keresztül üldözött folyamatosan dudált, meg szidalmazott, amint két sávos lett az út, mellém ért és rám rántotta a kormányt. Úgy néz ki ebből nem lesz semmilyen ügy, de hozzá tenném minél több ilyet meg fog úszni egy agresszív sofőr, annál bátrabb lesz addig mig nem történik valami komolyabb baleset.
Elmarasztalás hiánya bátrabbá teszik az ilyen embereket
2018. aug. 8. 07:15
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, mert szabad jelzés után még eltelt pár másodperc mire felfigyeltem hogy lehet menni, de inkább azt mondanám rámdudált hogy menjek már, kézfeltartással abban a pillanatban jeleztem felé hogy sorry. Ez neki nem volt elég úgy érezte meg kell büntetni engem.
2018. aug. 8. 09:38
15/15 anonim válasza:
Rá se ránts!
Én friss jogsisként azért kaptam kürtszót, mert egy samara elé mertem sávot váltani.
Abban az időben ők voltak az utak királyai. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!