Tényleg igaz hogy Szöulban (dél Korea) az átlagos fizetés 700000ft?
London valóban nem EU-s ország, mivel az egy város. Egyébként Nagy-Britannia még tagja az Uniónak.
Svédországban, Norvégiában, Svájcban, Dániában, Finnországban, Izlandon, Írországban, Luxemburgban biztos hogy magasabb a nettó átlagkereset mint 700.000 HUF. Németországban már nem vagyok biztos, de szerintem ott is.
A magyar átlagkereset pedig 701€. A 7-es legalább stimmel.
Kivéve Luxemburg, Dánia, Írország, Finnország, Svédország, Németország, Franciaország és Austria. Belgium és Hollandia kb 10eFt-tal lemaradt a 700e-ről.
Anglia pedig még tagja az EU-nak, úgyhogy azt is add hozzá. Hát tényleg úgy tűnik, hogy szinte egyik sem, kivéve a 33%-uk.
ohh... értem :D (akkor kicsit félre tájékozódtam) a lényeg magyarország nagyon le van maradva... jó lenne belehúzni!
nem mellesleg ha igy nézzünk magyarország és korea elég hasonló mindkét országot többször elfoglalták, elnyomták más országok, mindketten elvesztették a területük felét vagy annál többet ezért a két ország területileg is majdnem ugyanakkora és mégis gazdaságilag sokkal fejlettebb
Egy egy fizetés önmagában számszerűen nem számít, mindig csak az adott ország összesített fogyasztói áraival összevetve mond valamit is.
A kettő aránya számít.
Szöul:
tej 1 L --- 600 Ft
kenyér 1 kg --- 2000 Ft
alma 1 kg --- 1800 Ft
narancs 1 kg --- 1700 Ft
burgonya 1 kg --- 1000 Ft
rizs 1 kg --- 1000 Ft
paradicsom 1 kg --- 1500 Ft
hagyma 1 kg --- 800 Ft
kolbász 1 kg --- 8000 Ft
benzin 1 L --- 400 Ft
bérlet havi --- 13000 Ft
rezsi alap, áram, víz, fűtés, szemétsz. --- 50000 Ft
ruha hasonló a levis, hm és effélékhez, tehát nem a kínai piacos
négyzetméter árak 2-4 millió Ft attól függ belváros e
fizetés átlag 700000 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!