Mennyi az átlagos fizetésemelés egy szoftvermérnöknek?
A cégek az én tapasztalatom szerint - pozícióváltás nélkül - általában egy számjegyű %-ot emelnek. Ez arra pont elég, hogy csillapítsák a kedélyeket és mondhassák, hogy volt emelés.
Poziváltás esetén kevesen váltanak 20%-nál kevesebbért (már amennyiben a pénz hajtja a váltást).
Hát nézd. Nettóban (tehát ebben bennevan a fekete és a caf is), kapok 430-at. 600-ért váltanék de nem keresem a ehetőségeket mert nem akarok job hoppernek tűnni. Majd olyan fél-egy év múlva.
Java EE.
Nagyon szétszakadtak a bérek, a junior/senior már semmit sem jelent gyakorlatilag, még ugyan azon nyelven belül is kétszeres eltérés lehet két 10 éves senior között, ha az egyik elavult technológiai tudású, a másik meg kurrens.
Mivel még a nyelvet sem tudom amiben dolgozol, ezért nehéz megmondani, hogy mennyire vagy alul fizetve a 350-el, de maga a tény szerintem nem kérdés. Maradjunk annyiban én ezért a pénzért két 10 órás napot vállalnék hetente, ebédszünetet beleértve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!