Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fúrás, taktikázás, pletyka,...

Fúrás, taktikázás, pletyka, ilyen egy két ember melóhelyen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Adott egy GYMS megyei 400-500 fős multi, az hogy mit gyártunk lényegtelen. Én a mérnöki csapatban vagyok viszonylag magas pozicióban, félig meddig vezető, de legalábbis szakmai szinten mindenképpen irányitok kisebb nagyobb csapatokat.

Adott a mérnökségi vezető aki egyszerre több "site"-nak is vezeti a mérnökségét, szóval elég sokat van úton belföldön (másik két kisebb telephelyre szokott járni).

Van egy fiatal hölgy aki a 20-as évei közepét tapossa és nem mérnöki munkát csinál az osztályon ő neki más a posztja itt, mindegy is mi.

Ő és a vezetőnk elég jóba van, nem hiszem hogy testiség lenne köztük de mindig keresik egymás társaságát, és nagyon sok időt töltenek együtt. A vezetőnk sok midenben ad is a szavára.

A kis hölgy kolléga szereti kavarni azt a bizonyost, néha ennek tesz alá, néha másikat mártja be a fönöknél, de egyszerre mindig csak egyvalakit pécéz ki.

Kb eddig 4-5 ember ment el a cégtől ez miatt, mert ment a fúrás az ember háta mögött, a főnöknél és egyéb kollégáknál pocskondiázta, beszélte ki a fiatal hölgy azt az egy szem kiszemelt embert. Mindenki tudja, hogy a főnöknek gyakorlatilag kedvence, ezért fönöknek nem lehet beszélni ezekeről problémákról.

MOst én vagyok a "soros". MOst rám szált rám. A hangnem

stb., senkivel beszélnék igy ahogy ő velem..A munkám egyébként jól végzem, nincsen cégnél nagyon sok barátom a pozicimból fakadóan, de azért van persze, csak pont olyan pozim van hogy nehéz jóban lenni emberekkel ha megakarom tartani az állásom. SZóval nehéz összefogni bárkivel. Nem tudom, hogyan tudnám elháritani ezeket a támadásokat, hogy nem kamuzzon dolgokat hátam mögött se fönöknek se kollégáknak. Egyébként tök normális vagyok, mindenkinek segitek amikor csak tudok.

Néha persze van rossz kedvem is, ugyanúgy mint másnak. De ettől én még mindig sokkal türelmesebb vagyok és szebb hangon szólok barkihez mint a kolléganő hozzám illetve az elődőkhöz akiket kicsinált.

a Főnök okos, de azért bevesz mindent a kolléganőnek.

Nem szeretném itt hagyni a céget és azt se szeretném ha kirúgnának. Nem tudom, hogy lehetne ezt a helyzetet megforditani?Én dolgozni szeretek nem játszmázni.

VOlt már vki hasonló helyzetben? mit tett? mit csináljak? Játszmázzak én is? Áskálódjak?

(egyébként egy 40 es éveim elején járó férfi vagyok)

2018. nov. 8. 19:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!