Betegszabadság alatt hívogat a cég?
Milyen ügyben keresnek? Mennyire sürgős és mennyire vagy nélkülözhető?
Nálunk a cégben egyszer lebetegedett, aki az utalásokat intézte és nem volt hajlandó egy utalást elindítani, pedig a beszállító már vissza akarta emiatt mondani a szállítást és a megrendelést.
Hát ja csak ha erősködik hogy nem veszi fel, akkor lehet hogy mire visszamegy más ül majd a székében....
Nekem volt (csak volt!) olyan koolegám aki szabi alatt nem volt elérhető- a saját mobilján teszem hozzá!
Nem kellett visszajönnie szabiról csak ennyit mondok.
Jelenleg még próbaidőn vagyok, ezért kicsit félek is attól, amit 5. írt, sajnos anyagilag nem állok jól. Amikor felhívtam a menedzsert, hogy nem tudok menni, taxival el akarta küldeni a laptopom, hogy dolgozzak otthonról. Mondtam neki hogy ülni sem tudok, így ez egyelőre ki van zárva, plusz az ajtóig sem bírtam volna elmenni, hogy átvegyem a laptopot. Lumbágóról van szó, egész nap csak fekszem.
Egyébként teljesen nélkülözhető vagyok, mivel pályakezdő vagyok, és még nem sok dologhoz értek a cégnél, inkább csak besegítek a kollégáknak. Ezért nem értettem én sem, miért keresnek ennyit. Köszi a válaszokat!
Azt írod, lumbágó, és felajánlották a home office-ot. AZaz mozgásszervi panaszod van, nem olyan betegséged, ami laptop előtti meg a telefonos munkát ellehetetlenítené.
Nem értem, akkor miért nem lehet felvenni a telefont.
"ami laptop előtti meg a telefonos munkát ellehetetlenítené."
De ha ez így van akkor ugye a betegállomány alatt a 100%-os bért kapja majd és nem a csökkentett 70%-os pénzt? Ugye te is így gondoltad? Hát ha dolgozik akkor betegállomány alatt is jár a teljes bér!
vagy ne jérjon csak a 70%-os betefállományos bér-de akkor nincs telefon nincs laptop és nincs munka!
Akkor betegség van és kész!
Ugye te is így gondoltad?
summázom amit gondolok. AZ a cég amely betegáloményom alatt hívogat az addig lenne a munkahelyem. Hívogassa a jó k**va anyját a főnök.
Vagy oké hívogasson. De akkor adjon teljes bért betegség idejére is + perzse rendelkezésre állási díjat is fizessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!