Ha az ünnepek előtt felmondok mennyi az esélye hogy sértődés lesz?
Figyelt kérdés
2018. nov. 7. 09:06
1/7 anonim válasza:
Ennyiböl mit lehetne megtudni?
Írd le rendesen, hogy mit akarsz megtudni!
3/7 anonim válasza:
A mi munkakörünkben pl. December második felétől kb. leáll a cég, mindenki szabira megy, szóval nálunk aligha lenne belőle sértődés.
4/7 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy ki sértődik meg és ki nem, ha már nem dolgozol ott? Amúgy nem is értem, max nem fognak neki örülni, de megsértődni óvodában szokás.
5/7 anonim válasza:
Nálunk az mondják, hogy :"El lehet innen menni a f***ba!"
Még soha nem sértődtek meg, ha így tettél.
6/7 anonim válasza:
Maximum az fog megsértődni akinek helyetted kell dolgoznia, mert embert decemberbe nem fognak találni.
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van.Bár amikor én mentem felmondott kolléga helyet nem mérgelődtem.Inkább örültem hogy volt annyi esze hogy az álmai után menjen.
2018. nov. 8. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!