Ha a muinkáltatónak bérhátraléka van velem szemben húzza halasztja és én felmondok akkor mi van? Mert akkor fizetnie kell nem húzhatja tovább?
Amíg az ember állásban van akkor húzhatja a cég a pénzek kifizetését mondhatja hogy nem most de jövő héten ekkor meg akkor.
De ha én az asztalra teszem a nemfizetés miatt az azonnali hatályú felmondásom akkor felmondási idő vége (ami nincs is mert azonnali) + 5 nappal úgyis ki kell fizetnie tovább nem húzhatja mert nem vagyok többé állásban.
És akkor erre mit lép? Akkor se fizet majd?
"akkor az 5+1edik napon a birosagon allok majd sorba a megirt keresetlevellel"
Sok sikert!
"hogy hogyan viszonyul az elmélet a gyakorlathoz a témában?"
Igen, mily meglepő módon....
az a kérdés ha a cég nem fizet mert azt mondja majd majd én meg felmondok akkor mi lesz? mert a "majd" a felmondás pillanatában nonszensz kijelentés lesz.
Nem mondhatja.
De még az is lehet hogy ha felmondok azonnal kifizet és megkér mégse mondjak fel mert mamnapság embert pótolni főleg máról holnapra esélytelen.
"Igen, mily meglepő módon...."
Én kérek elnézést, a magabiztos bíróság meg FMH-s válaszaid megzavartak. Lásd első két válasz.
"És akkor erre mit lép? Akkor se fizet majd?"
Kérdezd meg a munkáltatót, vagy lépd meg az azonnalit és akkor megtudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!