Szerintetek ennyiert megeri skociaban maradni?
Hidd el, előbb-utóbb itthon is depressziós lennél... Nem tudom lány vagy fiú vagy de ha még nincs párod, érdemes lenne ismerkedni, barátkozni. Nem lenne rossz az állampolgárságra is gyúrni, más élne a lehetőséggel.
Meg aztán ki is lehet ott ruccanni néha (gondolom) más településekre, városokba. Nem kell ott 0-24 készenlétben lenni?
Igen csalad nelkul megfizethetetlen... ezert is keresek masikat folyamatosan
.ha mar itt vagyok..nem akarok haza menni..
#5 megint csak egy a sok süketelő közül...
Kereshetsz itthon is 3-400 ezret, ja igen, csak 12 órában megállás nélkül, mindenféle pótlékkel. Azt is tedd hozzá légyszíves.
Biztos azért keresnek itthon mindenhol pincért, ilyen-olyan vendéglátóst mert olyan jól megfizetik.
Én azt mondom örülj hogy ott lehetsz. Mint már írtam, ismerkedés, és nyelvtudás szerzés, és hidd el ha haza is jössz, vissza fogsz menekülni oda...
Én a helyedben maradnék, ha a felét félre tudod tenni biztosan. Aztán ha már megszoktad az ottani viszonyokat könnyebb másikat keresned.
Nem tudom, hogy az angolod mennyire jó, de az sem utolsó, hogy tudod gyakorolni. Itthon nehezebb.
Megkérdezhetem egyébként milyen munkaközvetítő által kerültél oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!