Ti dolgoznátok ennyiért?
Figyelt kérdés
Fel vettek Tescóba takarítani 6 órás munkaidőre nettó 71 ezer forint fizetés. Minden nap menni kell és a családi adókedvezménnyel is csak 96 ezret kapnék. Szerintem ez nevetségesen kevés.2018. aug. 8. 12:37
1/23 anonim válasza:
Van más választásod? Lesz mit enned ha nem dolgozol itt? Ezeket tedd fel magadnak
2/23 A kérdező kommentje:
Igazából nekem meg van a havi biztos 100 ezrem és a férjem is dolgozik. Szeretnék dolgozni, de ebből ha le veszem a bérlet költséget és a rezsit, akkor marad 20 ezer. Ennyiből nem lehet megélni.
2018. aug. 8. 12:46
3/23 anonim válasza:
Ha van egy állások ami rnneltobbet fizet akkor nem értem a kérdést
4/23 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy el megyek itthonról délben és haza érek éjfélkor.
2018. aug. 8. 12:48
5/23 A kérdező kommentje:
Nincsen állásom. A gyerekek után járó pénz annyi. Éppen ezért akarok dolgozni, mert az a gyerekek eltartására van. Ez mellett azért jó lenne normális fizetés. De ez a 70-95 ezer nagyon kevés.
2018. aug. 8. 12:50
6/23 anonim válasza:
Miért? Mennyit kéne keresni? A takarítás olyan, hogy 300-an vannak még rá rajtad kívül. Mennyi pénzt szeretnél? A takarítást egy betanított csimpánz is el tudja végezni. Nem ellened szól, de amire nagy a kínálat, azt nem fizetik meg.
7/23 anonim válasza:
Nem tudom ha nem lenne más én simandolgoznek ennyiért, te tudod, ha annyira gazdagok vagytok hogy megtehetitek hogy ne dolgozz persze megertem
8/23 A kérdező kommentje:
Dolgoznál kb.380 forint /óra bérért? Egy olyan városban, ahol 1000 forintos órabéren alul nem találsz takarítót? Nem vagyunk gazdagok, de azért havi 95 ezer nevetséges. Mire mindent kifizetsz belőle, marad kb. 20 ezer forint. Abból meg lehet élni?
2018. aug. 8. 13:01
9/23 anonim válasza:
Kérdező, mindig lesznek ilyen csövesek akik szarért húgyért elvállalnak minden fost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!