Ti dolgoznátok gyárban 21 évesként, ha nincs más lehetőségetek? Aki dolgozik gyárban ott dolgozni?
3 műszak lenne, 8 órában.
Aki esetleg ilyen helyen dolgozik leírhatja számára milyen, hány műszak, hány órában és hol, milyen a fizetés....
Köszönöm !
Átlagban az ilyen munkahelyeken a fiatalok nem sokáig maradnak meg.
Vagy a pénz miatt,vagy mert nincs kedve dolgozni.
Inkább önellátó lennék mint hogy szalagmunkát csináljak egy gyárban.
77 éves önellátók
https://www.youtube.com/watch?v=vfHuib5dvv4
A filmen látottakhoz még nem árt néhány kapirgáló tojótyúk, meg esetleg néhány méhcsalád.
Már nem 21 vagyok, de nagyjából 21 éves koromban voltam önellátó a szüleim gazdaságában. Életem legszebb időszaka volt. A diplomától és a városi élettől viszont többet vártam, hogy az önellátásnál jobb lesz. De nem lett jobb. Nem véletlen az hogy a busmanok nem rohannak elhagyni a napi 3 óra munkával telő szabad életmódjukat, hogy aztán napi 8-10 órájuk teljen értelmetlen munkával és rezsit fizessenek amit a természet ingyen megad.
3:
1. Akiknek falusi gazdaságuk van, azok nem napi 3 órát dolgoznak,nés nincs szabadságul, nem mennek el nyaralni, nem mennek el hétvégén kirandulni, stb., stb., mert mindig van valami tennivalójuk.
2. Az önellátáshoz kell egy földterület, ami nem csak úgy lesz, Magyarországon minden föld valakié.
3. Egy csomó olyan napi szitnű problémája van az önellátóknak, amiket már rég elfelejtettél városi emberként. Mindenki panaszkodik, mert épp az nem jó neki, ami van.
Ez kérdés ? hát persze.
Pont 1 hete jelentkeztem én is, vissza is jeleztek, én is, aztán azóta sem semmi hallgatnak xd Pedig azonnali munkakezdést hirdetnek. Hát mindegy én nem várok, mert várni annak van ideje akink lökik minden hónapban a fizetést a számlájára.
Már be is jelentkeztem valahova máshova, oda meg holnap megyek (nem gyár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!