Dolgoznátok otthon?

Figyelt kérdés

Tegyük fel kapsz eszközt pc, telefon és abban a szakmában, amiben szeretnél dolgozni. Dolgoznál otthon?

Én is-is. Ezért érdekel a véleményetek.

2018. márc. 22. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Mi mindketten dolgozunk itthonról is. A férjem heti 2-3-szor, én heti 2-szer járok be. Én szeretek egy kicsit kimozdulni, a csak itthon egy idő után lehangoló. A férjem egy ideig dolgozott csak otthonról, neki az is bejött. Tavaly kiköltöztünk a városból, egy nyugis helyre, szeretem, de nem bánom, ha néha be kell menni a városi nyüzsgésbe.
2018. márc. 22. 16:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Na igen, ez nekem is tok jo lenne. Heti 2,3 nap bejaras, hogy ne oruljek meg itthon.
2018. márc. 22. 16:27
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Mi a párommal itthonról dolgozunk - én gyakorlatilag a beosztottja vagyok -, és ez így tökéletes.

Neki egy-hét havonta kell bemenni a céghez, nekem soha, és ez így a lehetö legjobb megoldás.

Az emberi kapcsolatok nem a munkahelyen vannak, hanem barátokkal, ezért egyáltalán nem hiányzik a bejárás.

2018. márc. 22. 16:41
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
Otthon a tanyán vidám az élet.
2018. márc. 22. 17:02
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

Imádok itthonról dolgozni, kb. heti 1x kell bemennem, de van, hogy 8-10 napig nem :) - az a kis kimozdulás mondjuk pont jó, iszok egy fincsi kapucsínót valami spec. ízben, ami itt nincs, meg eszek egy vaníliás fánkot (az sincsen, csak lekváros) :D

Egyébként meg magam osztom be az időmet, tudok főzni, sütni mellette nygisban, nem 7-kor kell nekiállni mindennek, mint anno.

Sokkal kiegensúlyozottabb vagyok, és legalább nem kell naponta a vonaton nyomorogni :D

Párom heti 1x van otthon, akkor meg tök jó, hogy napközben elmegyünk kajálni, beülünk egy kávéra, vagy szex-szünetet tartunk gyorsban.

2018. márc. 22. 18:44
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Személyiségtől függ.

Tudom magamról, hogy alapból a halogató típus vagyok. Magyarul addig nem kezdek el dolgozni, amíg nem látom, hogy ég a ház...

Ha otthon dolgozhatnék, akkor úgy nézne ki a hét, hogy hétfő-szerda nem csinálok érdemi munkát, majd csütörtök és pénteken pótolnék be mindent.

Ez nem tenne jót az idegeimnek.

Emellett szeretek a munkatársakkal dolgozni, a légkört is szeretem.

Szükségem van arra, hogy emberek között legyek.

2018. márc. 22. 18:58
 7/13 anonim ***** válasza:
13%

Hihetetlen hogy itt mindenki otthonrol dolgozik meg kozep vezeto minimum es a munkahelyen felistenkent tekintenek ra.

En szeretnek igy elni de sajna erre fele nincsenek ilyen allasok amik ezt tamogatnak

2018. márc. 22. 19:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért hihetetlen, hogy egy otthonról dolgozós kérdésre otthonról dolgozók válaszolnak?
2018. márc. 22. 22:35
 9/13 A kérdező kommentje:

szex szünet az csak ilyen 10 perc? nem sok :D bocsi ez magas labda volt,

Amúgy tőlem mindenki kapott pluszt! köszi a válaszokat

2018. márc. 23. 12:18
 10/13 A kérdező kommentje:

szerintem egyre több. nem bérelnek nagy irodát a cégek, így kisózzák a helyet otthonra, vagy nem akarnak utazási hozzájárulást fizetni. Sok olyan helyen interjúztam, ahol ott derült ki, hogy még asztall sincs, otthonról dolgozna, vagy a főnök ölében kéne ülni, mert fogalmuk sics hova teszik az új embert. .

Az a plusz ha kapsz saját eszközt. Marhára nem vagyok középvezető sem, nemhogy egy kishal.

2018. márc. 23. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!