Dolgoznátok otthon?
Tegyük fel kapsz eszközt pc, telefon és abban a szakmában, amiben szeretnél dolgozni. Dolgoznál otthon?
Én is-is. Ezért érdekel a véleményetek.
Mi a párommal itthonról dolgozunk - én gyakorlatilag a beosztottja vagyok -, és ez így tökéletes.
Neki egy-hét havonta kell bemenni a céghez, nekem soha, és ez így a lehetö legjobb megoldás.
Az emberi kapcsolatok nem a munkahelyen vannak, hanem barátokkal, ezért egyáltalán nem hiányzik a bejárás.
Imádok itthonról dolgozni, kb. heti 1x kell bemennem, de van, hogy 8-10 napig nem :) - az a kis kimozdulás mondjuk pont jó, iszok egy fincsi kapucsínót valami spec. ízben, ami itt nincs, meg eszek egy vaníliás fánkot (az sincsen, csak lekváros) :D
Egyébként meg magam osztom be az időmet, tudok főzni, sütni mellette nygisban, nem 7-kor kell nekiállni mindennek, mint anno.
Sokkal kiegensúlyozottabb vagyok, és legalább nem kell naponta a vonaton nyomorogni :D
Párom heti 1x van otthon, akkor meg tök jó, hogy napközben elmegyünk kajálni, beülünk egy kávéra, vagy szex-szünetet tartunk gyorsban.
Személyiségtől függ.
Tudom magamról, hogy alapból a halogató típus vagyok. Magyarul addig nem kezdek el dolgozni, amíg nem látom, hogy ég a ház...
Ha otthon dolgozhatnék, akkor úgy nézne ki a hét, hogy hétfő-szerda nem csinálok érdemi munkát, majd csütörtök és pénteken pótolnék be mindent.
Ez nem tenne jót az idegeimnek.
Emellett szeretek a munkatársakkal dolgozni, a légkört is szeretem.
Szükségem van arra, hogy emberek között legyek.
Hihetetlen hogy itt mindenki otthonrol dolgozik meg kozep vezeto minimum es a munkahelyen felistenkent tekintenek ra.
En szeretnek igy elni de sajna erre fele nincsenek ilyen allasok amik ezt tamogatnak
szex szünet az csak ilyen 10 perc? nem sok :D bocsi ez magas labda volt,
Amúgy tőlem mindenki kapott pluszt! köszi a válaszokat
szerintem egyre több. nem bérelnek nagy irodát a cégek, így kisózzák a helyet otthonra, vagy nem akarnak utazási hozzájárulást fizetni. Sok olyan helyen interjúztam, ahol ott derült ki, hogy még asztall sincs, otthonról dolgozna, vagy a főnök ölében kéne ülni, mert fogalmuk sics hova teszik az új embert. .
Az a plusz ha kapsz saját eszközt. Marhára nem vagyok középvezető sem, nemhogy egy kishal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!