Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti dolgoznátok ennyiért?

Ti dolgoznátok ennyiért?

Figyelt kérdés
Fel vettek Tescóba takarítani 6 órás munkaidőre nettó 71 ezer forint fizetés. Minden nap menni kell és a családi adókedvezménnyel is csak 96 ezret kapnék. Szerintem ez nevetségesen kevés.
2018. aug. 8. 12:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

De most mégis mit vársz?

Eldöntötted, hogy ez neked kevés.. hát akkor kevés.

Ha pedig neked 96 ezerből csak 20 ezer marad a bérlet után... akkor ne is vállald mert, mert nagyon messze lehet.

Amúgy meg utazási támogatás jár..

2018. aug. 8. 13:36
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"Fel vettek Tescóba takarítani 6 órás munkaidőre nettó 71 ezer forint fizetés. Minden nap menni kell és a családi adókedvezménnyel is csak 96 ezret kapnék.

Arról nem is beszélve, hogy el megyek itthonról délben és haza érek éjfélkor."

Már bocs, de azt mégis hogy csinálod, hogy egy 6 órás munkával 12 órán keresztül vagy távol?

Minden nap menni kell? azt azért nem hiszem, hogy a Tescoban ne adnák ki a szabadnapokat - ha mégis így van, akkor nyilván kifizetik a túlórát (legalábbis remélem)

Hogy a kérdésre is válaszoljak: ha nem lenne a környékemen más munkalehetőség és nincs ennivalóra pénzem vagy nem tudnám a rezsit másképp kifizetni, akkor nyilván dolgoznék ennyiért - kényszerből.

Ha lenne más munkalehetőségem vagy más megélhetési forrásom, akkor meg nyilván nem dolgoznék ennyiért.

2018. aug. 8. 14:02
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
A TESCO-ból ki kell körözni, és el kell menni 1000 forintos órabérért takarítani!
2018. aug. 8. 15:38
 14/23 A kérdező kommentje:
Minden nap menni kell és nem túlórázhatok 6 órás bejelentéssel. Ezt mondták. 50 km-re van a Tesco hozzánk és ahhoz, hogy fél kettőre beérjek el kell mennem a 12 órási busszal. Este 10-kor végzek, 10:25-kor megy buszom haza, amivel 23:45-,éjfél mire haza érek. Attól függetlenül, hogy 6 órás bejelentéssel vettek fel, le kell dolgozni a 8 órát, amit nem fizetnek ki, hanem majd ha lehetség van rá meg kapom szabadnapban. Csak, hogy itt a furfang, ugyanis mivel 10-ig van a munkaidős és nem érném el a buszt, így fél órával hamarabb elengednek. Na most ezeket a fél órákat vissza forgatják a plusz 2 órába és a végén az jön ki, hogy nem tudom szabadnapban lecsúsztatni. Félre értés ne essék, nagyon szeretnék dolgozni, de ez így nem igazán jó.
2018. aug. 8. 18:18
 15/23 anonim ***** válasza:
Én nem dolgoznék ennyiért, de nekem van választások. Nyilvàn ha lenne választásod, te sem dolgoznál ott, de ezek szerint nincs, szóval hajrá.
2018. aug. 8. 19:20
 16/23 anonim ***** válasza:
bocsánat, választásom
2018. aug. 8. 19:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha egy mód van rá, kerüld el ezt a patkány bandát
2018. aug. 9. 00:42
 18/23 A kérdező kommentje:
Ki az a Balázska? Rám gondoltál? Bocsi, de én nő vagyok!
2018. aug. 9. 08:45
 19/23 anonim ***** válasza:
21%

Tiltson mar ki a gyakori az oszintesegemert.

A nagy szolas--szabadsag.

Vicc ez az oldal.

Eljenek a provokatorok. A kerdeseikkel.

2018. aug. 9. 11:22
 20/23 A kérdező kommentje:
Szkeptik, fogalmam sincs róla, hogy miről vagy kiről írkálsz! Jó lenne ha előbb meggyőződnél valamiről mielőtt vádaskodsz!
2018. aug. 9. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!