Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Futár, csomagkiszállító...

Futár, csomagkiszállító munkát nehéz csinálni? Vannak tapasztalatjaitok benne? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés

20/F

Felvidékről származom.

Adminisztráció a szakmám, még van egy utolsó érettségi évem, remélem sikeresen leteszem a vizsgákat. Szakmámat a jövőben nem tudnám végezni, mert nem érdekel.

Gondolkodom, hogy milyen munkát végezhetnék a jövőben. Dolgozhatok iskolás műszakon, autógyárban, itt nem rossz, mert már ismernek, én is őket, tavaj is itt dolgoztam nyári szünetben, és megtetszett a munka. Csakhogy a jövőbe nézek, itt 3 műszakos munka van. A reggeli és a délutános műszak az elmegy, az éjjeli műszak a “buli” a legrosszabb. Mert hazajövök reggel, délutánig alszom, és aztán este megint mehetek melóba éjjelire, és egész nap a sz@rban van. Itt havi fizetés körülbelül 650-750€.

NEM TUDOK KOMUNIKÁLNI AZ EMBEREKKEL, NINCS MIRŐL, AZÉRT AZT GONDOLTAM, HOGY MEGPRÓBÁLNÁM A FUTÁR - csomagkiszállítonak menni, megpróbálni milyen munka is ez valójában. Mert így minden a számba van adva otthon, szeretném megpróbálni milyen önállónak lenni. Biztos az elején nehéz lesz, de minden kezdet nehéz. Idegen nyelvet nem tudok, csak szlovákul. Fontos a német és az angol nyelv?

Van jogsim már 1 éve, praxom is van már benne, Felícián vezetek. Nem tudom hány KM van nekem lefutva, nem tudom, hogy hogyan számítsam ki, úgy körülbelül 1000 km sztem simán meglehet, ha nem több. Most ha futár - csomagkiszállítónak mennék, biztos 3,5 tonnással futkároznék - csakhogy 3,5 t autón még nem vezettem.

~ >Mi a véleményetek? Csináltatok hasonló munkát, hogy fuvart szállítottatok? Nehéz munka?

Igazán ezt szeretném javítani magamon, hogy tudhassak kommunikálni az emberekkel, ha szégyenlős is vagyok néha, félénk, csendes fiú.

Köszönöm a válaszokat.

2018. nov. 6. 09:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!