Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tetoválás állásinterjún?

Tetoválás állásinterjún?

Figyelt kérdés
Állásinterjún szerintetek említsem meg a tetoválásomat ami az ingtől nem látszik, de pólóban már látszana?

2018. nov. 6. 09:07
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Ha sztriptiztáncosnak készülsz, akkor igen.
2018. nov. 6. 09:10
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Szólnak, ha problémát jelent a tetoválás. Én mindig blézerben mentem interjúra. Az egyik helyen azt mondták, hogy látható helyen nem lehet tetoválás és mivel rajtam nem látnak (értsd: hosszú ujjúval el lehet takarni) ennél tovább nem is érdekli őket. A másik helyen meg se említették, aztán általában rövid ujjúban dolgoztam és sosem szóltak érte, pedig elég nagy csukló tetoválásom van.
2018. nov. 6. 09:20
 3/10 TappancsMancs ***** válasza:
80%

A munkakörhöz igazítva vedd figyelembe, ha olyan ahol nincs szerepe akkor ne említsd meg. Ha meg olyan munkakört keresel ahol ez furán jönne ki akkor csak jobb ha szólsz.

Ma már sok mindenben nyitottak az emberek úgyhogy lehet nem számít ott se ahol szokatlannak tekinthető.

Másik hogy egyébként mennyire olyan a megjelenésed, mert másképp mutat egy elegánsan öltözött emberen is mint aki kicsit, hát hogy mondjam...

Nagy vállalatnál igazgató mellé titkárnőnek talán felejtős, amúgy nagyon változó és próbálj összeigazítani mindent, mi hogy alakít a képen.

2018. nov. 6. 09:47
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a mai világban már nem számít. Talán egy-két helyen okozhat problémát. Ha meg úgysem látszik állandóan (el lehet takarni) akkor meg minek szólnál? Amúgy is hülyén jönne ki szerintem, hogy megy az interjú és egyszer csak közbenyögöd, hogy "vannak ám tetoválásaim"...
2018. nov. 6. 10:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell róla beszélni, és öltözz munkaidőben úgy, hogy ne látszodjon.
2018. nov. 6. 12:27
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem jogilag senki nem tehet semmit a tetovalas ellen, es nem is kell. Az csak egy szaros rajz a bôrön. Nem tudok elkepzelni okyan poziciot ahol gondot okozna.

Igazgato vagy egy konzervgyarba es a szemed ala halalfej van tetovalva? Na es? Lepjunk mar tul ezen a fassagon.

2018. nov. 6. 12:49
 7/10 Estádio de Felchút ***** válasza:
75%

#6: Idealista, liberális, szabadelvű felfogás, nekem tetszik.

Kár, hogy a valóság teljesen más. Komolyabb helyen igencsak hátrány a látható helyen lévő, feltűnő tetoválás. Kukáznak, hacsak nem vagy überkirálypenge. Evvan, ezt kell szeretni.

2018. nov. 6. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

@7 Nálunk az ügyvezető PA-je egy nyakig tetovált fültágítós csávó. Bazinagy multiról beszélünk.

Engem sosem szokott érdekelni, hogy néz ki egy jelölt, értsen ahhoz, ami nekem kell, oszt' kész.

2018. nov. 7. 08:23
 9/10 TappancsMancs ***** válasza:
A szövegértést mutatja, hogy amit a 7-es válaszoló írt lényegében a 3-as válaszban is az van, mégis láthatóan más pontozást kapott. 3-as 29%, 7-es 100%.
2018. nov. 7. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig egy helyen szóltak , hogy a tetkoim miatt nem kellene eröltetni , de az a hely meg nem is igazán érdekelt. Ahol most melozok pont le sz.rják . Kérdezték , hogyvan-e tetkom , na elég hülyén vette ki magát a kérdés mert a nyakamon jobb oldalt van egy amerikai mikrofon ami látszik mindig . Bal karom teljesen a jobb meg könyékig telibe van varva meg a hátamon van egy elég nagy . És amikor válaszoltam , hogy igen van jó pár annyit mondtak , hogy oké semmigond vele . Mivel munka közben mindig rövidujjú poloban vagyok így látszik és a vevők is látják ( unix autónál vagyok elado )
2018. nov. 7. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!