Megéri itthon elkezdeni tanulni valamit önerőből?
" Java programozás (vagy bármilyen szakma, amit itthon is meg tudok tanulni)"
Ez egy mese hogy otthon is meg tudod tanulni. Lehet van tízezerből egy olyan tehetséges jó fejű ember aki egyedül otthon oktató segítsége nélkül is el tudná sajátítani, de annak meg nem ezen a kérdésen kéne rugóznia mert magától is elboldogul az életben.
Megéri-e?
Az én válaszom egy nagyon határozott igen!
Ugyanezt tettem és most programozóként dolgozok olyan fizetésért, amit amúgy szerintem el sem érhetnék.
Határozottan, de csak ha úgy érzed, hogy van hozzá tehetséged, és az legyen az IT szektorban, mert általában csak ahhoz van online tutorial + help fórum - azokból viszont temérdek.
Például, csak Youtube-ról egész profi szintre tudod fejleszteni az Adobe képszerkesztő programok kezelését. Bár in hobbiból tettem. Most a weboldal fejlesztés van a fejemben egy egész jó ötlettel, de az is ugyanúgy fent van a neten és tanulható.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!