Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok itthon érdemes...

Mit gondoltok itthon érdemes elkezdeni amerikai focizni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első sorban a magyarországi amerikai focihoz közel állókhoz szólna a kérdésem.

5-6 éve követem az NFL-t és egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy szívesen kipróbálnám magam a pályán.

Szóval kedves játékosok, egykori játékosok, focihoz közel állók mit gondoltok 20 évesen érdemes elkezdeni, lemenni egy-két edzésre?

180 centi és 85 kiló vagyok főleg izomban, több mint 12 év vízilabdázó múlttal.

Esetleg arról tudtok valamit mondani, hogy hazai viszonyok között milyen posztra lehetek alkalmas?

Edzésekről,sérülésekről mit tudtok mondani?

A válaszaitokat előre is köszönöm.

2017. jan. 15. 13:19
 1/4 anonim válasza:
100%

szia!

érdemes bizony. vannak, akik idősebben kezdik el. de természetesen keményen kell edzeni ahhoz, hogy esetleg a lemaradásod próbáld behozni más játékosokkal szemben.

Ezzel a testtalkattal lehetsz receiver, corner, futó akár linebacker is ha vagy annyira erős . Az edzések változóak. Van, hogy technikai dolgokat gyakorlunk, van hogy erősítünk. Attól függ, az év mely szakaszán vagyunk. Nem mondom hogy nem serülésmentes, mert hazudnék. Nagyon könnyű lesérülni, de sokat kell nyújtani és alaposan bemelegíteni, illetve védeni magad minél jobban. sípcsontvédő stb..

2017. jan. 15. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:

abszolúte megéri

mivel itthon még mindig gyerekcipőben slattyog a handegg, így nem gond az, hogy 20 évesen kezded

elég kevés még a mai mezőnyben is az, aki már tiniként járt edzésekre, a 'mag' ahogy tudom később kezdte, nem fiatalon 'kineveltek'

felépítésed meg vizilabda múltad is jól jöhet

helyedben én a legalsó, vagy egyel fölötte lévő osztály hozzád közeli csapatait keresném meg, és több, mint valószínű, eljárhatsz edzésekre, mert -sajna- még mindig nem annyira népszerű itthon, hogy túljelentkezés legyen

és még annyit tudok mondani -nem degradálva azon csapatokat- hogy nézz meg youtuben-n pár div2 hátsó mezőnyös meccset, és látni fogod, milyen az 'ütem', és hogy azért nem olyan mint TV-ben az NFL, sokat hibáznak... de mint mondtam, ezzel nem ellenük szólva, hanem arra rámutatva, hogy újoncként is fel tudod majd venni a ritmust

hajrá

2017. jan. 16. 11:41
 3/4 anonim válasza:
18 évesen, 195 centi 80 kilóval érdemes elkezdeni európai focis múlttal?
2017. ápr. 17. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy nem érdemes vagy érdemes. Ha akarod, ha tetszik menj le edzésre. Te tudod, hogy érdemes-e.
2017. ápr. 17. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!